43. heti magyar nézettség (10.24-10.30)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 November 2, 16:39-kor a(z) Magyar jelenlét,magyar nézettség témába.

A 4. hetében a Hacktion visszaesett. Nem is akármennyivel, mivel évadminimumot produkált. A pilotját nem nézték ennyire kevesen, mint a 4. epizódját. Egyetlen pozitívum, hogy 200 ezer felett tartja magát. Ezzel szemben a Maradj talpon! kezdi bebiztosítani a jövőjét, mivel múlt csütörtökön 551 ezren nézték, ami mellé 12%-os közönségarány társult. Az On the Spot se teljesít rosszul, ahhoz képest, hogy a Való Világ ellen megy.

A Tv2 több szempontból is kihúzhatja magát. Egyrészt azért, mert a teljes lakosság körében a Tények által az Összeesküvők első fele mindig megverte a Való Világot. Másrészt azért, mert vasárnapi Kiválaszt a Napló mindkét kategóriában elpicsázta. Harmadszor, a délutáni szappanopera blokkja ellen a konkurencia nem tud mit kezdeni.

A TotalCar kikapott megint az RTL-es esti filmje ellen. Az X-Factor 2.1 milliót hozott, ami elmarad a tavalyi számoktól. További RTL-es negatívum, hogy a Showder Klub az NCIS semmit nem tud kezdeni. Nem mondom azt, hogy bajban van, mert a stand-up műfaj az elmúlt években nagy felvirágzáson ment keresztül, viszont az mégis ledöbbentő, hogy felvezetőjének magas számait mennyire le tudja harcolni. (Részletek a tovább mögött.)

Teljes lakosság:

Célközönség:


free web stats