Tovább folytatja a sorozatgyűjtést a Netflix

 
Beküldte: tess 2011 November 21, 15:40-kor a(z) Berendelés témába.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Netflix-nél komolyan gondolták ezt a sorozatos kikacsintást, elvégre az online DVD kölcsönző platform egy újabb sorozatot rendelt be. Pár hónapja egyszer már ugye kiverték a biztosítékot, amikor is megnyerték a licitháborút a Kevin Spacey és David Fincher nevével jegyzett House of Cards kapcsán. Aztán szűk egy hete a Weeds-t  jegyző Jenji Kohan új sorozata a The Orange is the New Black is megkapta a berendelést, ami Piper Kerman emlékiratain alapul és egy női börtönben játszódik majd. A sort a napokban aztán az Arrested Development bezsákolása követte mindenki nagy meglepetésére.

A sorozat még anno 2003 és 2006 között volt képernyőn a FOX-on, ahol az igen gyatra nézettség ellenére is képes volt életben maradni 3 évadon keresztül. Ennek pedig a minőség, no meg persze a kult státusz volt az oka, ami a mai napig is kitartott. Hosszas huzavona után ugyanis nemrégiben a sorozat készítője Mitch Hurwitz bejelentette, hogy bizony lesz mozi filmes kikacsintás. Állítólag már megy a szervezkedés, de még a tényleges film előtt szeretnének felvezetőt, ami persze hogy egy sorozat lenne.

Hurwitz jelenleg  9-10 részben gondolkodik, ami már biztosan el fog készülni. Eddig csak a csatorna volt kérdéses, de mint ismeretes a nagy licitháborút a Netflix nyerte. A premier viszont csak 2013 elején lesz esedékes, vagyis a rajongóknak még várniuk kell egy keveset. Ellenben nagy esély van rá, hogy minden szereplő visszatérjen, így többek közt Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi és Jason Bateman is újra együtt komédiázik majd.


free web stats