HBO: a következő két hónap

 
Beküldte: Kanyecc 2011 November 23, 17:47-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az HBO ismételten odafigyelt arra, hogy elhalmozzon bennünket újdonságokkal a következő hónapokban. Kikerült a hivatalos hozzájuk kapcsolódó közleménye, melyben találhatunk jó pár ínyencséget, de előbb azokról, amiknek az új etapját várjuk.

Még azok előtt is egy filmes premier: a Szex és New York 2. december 18-án, vasárnap 20:35-től kerül a műsorukra. A Golden Globe-díjkiosztógálát ismételten adni fogják élő közvetítésben. Január 16-án láthatjuk hajnalban mindezt, eredeti nyelven, ahogy azt már megszokhattuk; míg 21-án 18:00-tól a feliratos, összevágott lényegre törő kiadását a 69. alkalommal megrendezésre kerülő tévés és filmes gálának. Ezen kívül az Európai Filmdíj-átadót is le fogják adni december 10-én, szombaton 17:50-től.

Január 3-án érkezik a Törtetők nyolcadik évadja az HBO műsorára; míg 2-án a Nancy ül a fűben hetedik etapja az HBO Comedy-re. Utóbbiról annyit kell tudni, hogy hétfő, kedd és szerda esténként kapunk friss utánpótlást belőle. Március 30-án tér vissza a Modern család harmadik felvonása a HBO Comedy-re heti szimpla részekkel.

Az újdonságok között helyet kap a Megvilágosultam, azaz az Enlightened, amit a pilot során nem tudtam hova tenni. Tetszett is, meg nem is. Tetszett, mert a Men of Certain Age-t jutatta az eszembe; míg ellene az szólt, hogy a célközönség inkább a 30 vagy afelett járó nézők. Főszereplője: Laura Dern. Jön a Válaszcsapás is, azaz a Strike Back január 3-án az HBO-ra duplázva. A brittek sorozata volt, aztán a második évadra a Cinemax is beszállt, ami valamiért a sajátjának tekinti. Ha valaki szereti az akciósorozatokat, akkor írja fel, mert must see kategóriás. Íme az írásunk róla. És persze jön még egy brit sorozat, a Come Fly with Me, ami Repülj velem! címen lesz látható december 10-től duplázva az HBO Comedy-n. Íme egy kis írás hozzá: „Matt Lucas és David Walliams sorozata egy elképzelt angol repülőtér életét és az ott dolgozókat veszi górcső alá. Közel ötvenféle karaktert formálnak meg. A legkisebb légitársaságtól a British Airwaysig mindenki megkapja a magáét.”


free web stats