Penn és Teller: Vigyázat, csalunk! – december 24-től a Discovery Channel műsorán

 
Beküldte: Guru_press 2011 November 30, 17:05-kor a(z) sajtóközlemény témába.

A Discovery Channel vadonatúj Penn és Teller: Vigyázat, csalunk! című sorozatában megismerhetjük, hogyan látja a világot a sikeres illuzionista páros, Penn és Teller. Az amerikai szórakoztató ipar veteránjai most egy olyan sorozat műsorvezetői, amely a nézők igazlátását teszi próbára.

A magas Penn Jillette és az alacsony Raymond Joseph Teller 1975-ben kezdték közös pályafutásukat. A minnesotai Reneszánsz Fesztiválon mutatkoztak először duóban, azóta is töretlen sikerrel szórakoztatják a közönséget, többnyire Las Vegasban. Elmondásuk szerint a páros felállás sikerének titka, hogy a színpadon kívül sosem álltak közeli barátságban, de ennek ellenére mindketten a mai napig nagyon élvezik a közös fellépéseket. Az előadásaikban a humor mellett nagy szerepet játszik a kézügyességgel történő illúziókeltés. Ezért is testhez álló feladat számukra egy olyan műsor vezetése, amelyben a látszat és a valóság közötti határ fontos szerepet játszik.

Az illuzionista – komikus páros a Penn és Teller: Vigyázat, csalunk! minden epizódjában hét hihetetlennek tűnő történetet ad elő. Megolvaszthatjuk angolszalonnával az acélt? Áshatunk aranyat New York utcáin? Képesek vagyunk vajazó késsel megállítani egy lövedéket? Tényleg a közúton elgázolt állatok húsa a legegészségesebb? A legtöbb elképzelhetetlennek tűnő történet valójában igaz, ám a hét állításból egy hazugság!

Észreveszik a nézők a tudósokat játszó színészek látszatbemutatóit és a hazugságról árulkodó, elrejtett jeleket? Aki figyel, kitalálhatja, hogy melyik történet hamis. A tudományt és a show-bizniszt kiválóan ötvöző sorozat minden része figyelemfelkeltő, szórakoztató és bővelkedik lenyűgöző tudományos érdekességekkel.

A SOROZAT SZOMBATONKÉNT, 16.00 ÓRAKOR LÁTHATÓ, CSAK A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN.


free web stats