2012. január 18. – Gengszterkorzó

 
Beküldte: Kanyecc 2011 December 14, 12:22-kor a(z) Magyar DVD témába.

A ProVideo se tartotta vissza a héten a 2011-es év eleji megjelenéslistáját. A január eléggé lájtos lesz részükről (is), hiszen mindössze egyetlen sorozatra kell félretenni a karácsonyi ajándék pénzünket, ami nem más, mint a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó első évadja. 2012. január 18-án jelenik meg, ergo 35 napot kell várnunk rá. De megéri. Az HBO tavalyi idényének egyik meglepetése. A hangulat, amit áraszt magából; a stílus, amit összehoztak egyszerűen magáért beszél. És a legszebb az egészben, ha rákapsz, nehéz lesz letenni. Őt várjuk!

Mondom a hozzákapcsolódó paramétereket. 646 percnyi játékidőt kapunk. A képformátum maradt a 16:9-es (1.78:1). Feliratokat több nyelven lesznek, ahogy szinkronok is. De a lényeg, hogy a magyarhang DD2.0-ás, míg az angol DD5.1-es lesz. Extrákkal szintén elhalmoznak bennünket. Íme a lista:

Így készült a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó: Tegyél sétát a Boardwalk Empire – Gengszerkorzó díszletei között ezzel a kulisszák mögé kalauzoló dokumentumfilmmel, amelyben interjúk láthatók a sorozat készítőivel és szereplőivel.
A korzó megalkotása: Tudd meg, hogyan készült a lenyűgöző 100 méteres sétány a szesztilalom korabeli Atlantic City megidézésére.
Tiltott helyek: Járd végig a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó szereplőivel Chicago és New York leghíresebb illegális italméréseit a szesztilalom idején.
Karakterakták: Kövesd végig a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó meghatározó alakjainak fejlődését ezzel az átfogó szereplőkalauzzal.
Atlantic City: A bűn igazi városa: Ismerd meg Atlantic City kultúráját és atmoszféráját a lüktető 20-as években ebből a félórás dokumentumfilmből.
Audiokommentárok: 6 audiokommentár a szereplőkkel és készítőkkel, köztük Terence Winterrel, Steve Buscemivel, Michael Kenneth Williamsszel, Michael Shannonnal és másokkal.

Végezetül pedig a hazai borításról egy kép, ami tök ugyanaz, mint a külföldi, csak lemagyarosították. De nem bánjuk, mert a stílus az eredeti, és ez számít.


free web stats