Google legkeresettebb szavai Magyarországon

 
Beküldte: Kanyecc 2011 December 20, 13:30-kor a(z) Listamánia témába.

Szokásos google toplistánkat most nem karácsonykor, hanem kicsivel előbb fogjuk lehozni, ha már előbb kiadták. Gondolom az senkit se lep meg, hogy világ és úgy minden viszonylatban Rebecca Black és a Google+ vezeti a TOP10-et, de inkább haladjunk olyan térre, ami bennünket érint, ergo, a tévésorozat kategóriára.

Azon belül is a Magyarországon legkeresettebb szavak, amik a tévés részlegre vonatkoznak. Íme a lista:

01. Odaát
02. Való Világ
03. Supernatural
04. Vámpírnaplók
05. Összeesküvők
06. Híradó
07. Gyilkos elmék
08. Bűbájos Boszorkák
09. Ezel
10. Szívek Szállodája

Hoppácska. A Supernatural idehaza nagyon felkapott, hiszen ha úgy vesszük, akkor kétszer foglal helyet a TOP10-ben. Egyszer a magyar címén, egyszer az angolon. Azon (szerintem) senki se lepődött meg, hogy a Való világ a TOP3-ba került, illetve hogy a TOP5-ben az Összeesküvők. A Gyilkos elmék kitűnése viszont meglepett. A Bűbájos boszorkáké hasonlóképp. Egyébként visszakanyarodva a Winchester-testvérek: el kezdhetné adni az RTL Klub, ha már ennyire kiemelkednek. Ezen kívül, lehet érdemes lenne benevezni valamilyen úton-módon a The Secret Circle-be, mert a vámpíros, boszorkányos, természetfeletti sztorik most virágzanak.

A legkeresettebb személyek között VV Seherezádé foglal helyet, illetve a (3. helyen) Alekosz és (7. helyen) Gigi. Tehát ezt a kategóriát a Való Világ hárommal is foglalja. Ami pedig vicces, hogy a The Secret Circle-t a Google a legkeresettebb filmek közé sorolta. Most akkor van ilyen című mozifilm? Lemaradtam valamiről?

De, ami bennünket istenigazán érin, az a „legdinamikusabban növekvő keresések”, mely között a Viasat3 – és egyben Magyarország egyik – legjobb produkciója tűnik: az Éden Hotel. TOP lista ránk vonatkozó rész:

01. Éden Hotel
02. Való világ
04. Csillag születik
06. Összeesküvők
07. Ezel

És tetejében ők öten beelőzték pl.: a Népszámlálást, a Balaton Sound 2011-et vagy a Samsung Galaxy-t. Csupa olyan kifejezést, amit azt hittem többen keresnek.

Pár nap/hét múlva, ha hivatalos lesz a google globális tévés részlegének keresési listája, akkor azt is közölni fogjuk. Most valahogy nem találtam meg a Zeitgeist-ben. Lehet én vagyok a béna, vagy csak túl új a felület a régiekhez képest.


free web stats