50. heti magyar nézettség (12.12-12.18)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 December 20, 15:42-kor a(z) magyar nézettség témába.

Ismételten évadminimumon a Hacktion. Vissza kellene nézni, hogy volt-e 228 ezernél lejjebb a teljes lakosság körében, de ha emlékezetem nem csal, akkor 240 ezer volt a legalja. Vagy akörül. Bármennyi is legyen az annyi, mindenképpen jobb lenne, ha 300 ezer felett produkálna. Így nagyon rizikós a második évadjának berendelése. Sőt, nála még az Elcserélt lányok (Switched at Birth) is felkapottabb volt, ami igaz nem magyar gyártmány, de mégis csak a Jóban Rosszban, illetve a Castle ismétlés teljesített félmilliót. Jah, és az On the Spot is tudja produkálni az általam belőtt limitet. Akkor miről beszélünk?

A Castle-ismétlés amúgy nem ellenfele a Jóban rosszbannak, csak a 18-49 évesek körében. A Való világnak sikerült pénteken keresztbe tennie az ÖsszeEsküvőknek. A nézők inkább VV Fecó álesküvőjére voltak kíváncsiak. Szombaton a Tv2 a 13-as raktás és a Hawaii Five-0 helyett az S.O.S. Szerelem című filmet adta, de ezzel is kikapott az RTL Klub délutáni filmjétől. Az X Faktor hozta a nézőtömeget, és mint várható volt, elmaradt a rekordtól a 2. évad, hiszen az előző simán produkálta a 2.5+ milliós nézettséget.

És még annyit, hogy a Maradj talpon heti csúcsa 710 ezer volt a teljes lakosság körében. A Poén péntek is 604 ezret hozott az m1-nek, ergo, mindössze 80 ezer nézőt vesztett el a Híradóból. – Na a Hacktion-nél is valami ilyent várnék el. (Részletek a tovább mögött.)

Teljes lakosság:

Célközönség:


free web stats