Tisztogatott az HBO

 
Beküldte: Kanyecc 2011 December 20, 21:05-kor a(z) Berendelés,Canceled/Ended: 2011/12 témába.

Nem hittem volna, hogy karácsony előtt ennyire ütős hírrel fog előállni az HBO. Teljesen ledöbbenve olvastam az alábbit, miszerint a Bored to Death-t, a Hung-ot és a HOW TO MAKE IT IN AMERICA-t törölték. (Direkt írtam utóbbit nagybetűvel, mivel az egyik kedvenc sorozatomat vesztettem el. A retkes mindenit ennek a „Not tv, it’s HBO”-nak.) – Bár ha belegondolunk, akkor adja magát, hiszen tavasszal érkezik a Game of Thrones 2. évadja, illetve újoncként bemutatkozik: a Veep, a Girls és a Newsroom.

A nézettségi mutatok persze ellenük szóltak, de erről pakoltam az elmúlt hetekbe, hogy annyira hülyeség volt megcsinálni az a hétfői blokkot, mint annak a rendje. Maximum azért értek velük egyet, mert kellett a plusz hely, nem fértek el vasárnap este. De másképp is orvosolni lehetett volna. Mindegy. Mindhárom sorozat cefetül aláteljesített. 1 milliót előbbi kettő ritkán érte el, sőt meg se közelítette. Ennyit jelent az, hogy valami nyáron megy-e, amikor az országos tévék panganak, vagy ősszel, amikor nyüzsgés van.

Jah, és a csavar az egészben, hogy azt az Enlightened-et meg berendelték jövőre, ami a Bored to Death társaságában teljesített a béka segge alatt. Oké, kapott Golden Globe jelölést, de a Hung is kapott. Szóval…?!


free web stats