Februárban jön A cég

 
Beküldte: Kanyecc 2011 December 21, 15:10-kor a(z) Magyar hírek témába.

Megérkezett az AXN december végi és január elejei műsorrendje. Összegezzük szépen sorjában, hogy mikre tessék számítani a következőekben. Felsorolás jelleggel jelezném, hogy december 24-től a műsorukon az alábbi filmek lesznek láthatóak: az Ébredések; a Jó Reggelt, Vietnám! és a A halászkirály legendája.

Karácsony után viszont érkezik a durvulás. Emlékeztek, hogy a Tv2 ősszel leadta A Katedrális (Pillars of the Earth) című Starz-os minisorozatot. Hetente két-két részt láthattunk belőle. No, az AXN ezt is túllicitálja, mivel december 27-től 21 órás kezdéssel elkezdi adni Ken Follett regénye alapján készült remek műt, melynek folytatásán már dolgoznak a készítők. A hír már olvashattátok Facebook oldalunkon, miszerint december 30-ig duplázva fogja leadni az összes részét, tehát a 4 nap, 2-2 órát tessék rászentelni, mert megérdemli.

2012. január 1-jén érkezik a Csillagkapu: Az igazság Ládája 10:00-ás kezdéssel, amelyet 12 órától a Csillagkapu: Kontinuum követ. Maraton is régen volt részükről, így január 7-8-án, valamint 14-15-én 13 órás kezdéssel leadják a Dr. House 5. évadját. Hogy az újdonságot se feledjem el, január 21-től a Trinity kórház érkezik a 2. etapjával.

Jelezném ismételten, hogy tegnap este a Charlie angyalai 1×08-as része leadásra került, ergo, aki meg akarja nézni azt az epizódot, amit az amerikaiak se láttak, az menjen az AXN Player-re, mivel fel fog kerülni, ha jól rémlik.

Végezetül pedig a nagy hír, amivel ismételten behúzhatunk egy piros pontot nekik: február 19-én érkezik: A cég, azaz a The Firm az AXN műsorára. A történet alapját: John Grisham azonos című regénye adta, melyet ’93-ban Tom Cruise főszereplésével mozivászonra vittek, és kasszasiker is lett azon nyomban. A sorozatot 111 ország vásárolta meg. A sorozatváltozatban: Josh Lucas, Juliette Lewis, Tricia Helfer és Callum Keith Rennie kapott főszerepet. A részleteket róla egyébként a gyűjtőtagjére kattintva olvashatjátok el.

 


free web stats