RTL Klub: Januári menetrend

 
Beküldte: Kanyecc 2011 December 21, 15:49-kor a(z) Magyar hírek témába.

Az RTL Klub eléggé fura módszert választott a Jópofa kofa (10 Items or Less) harmadik évadjának leadására. Január 2-án kezd bele az etapba, amelyet 10:10-es délelőtti időpontban kezd vetíteni hétfőtől szombatig. Vasárnapra is simán odatehették volna, hiszen 8 epizódos mindössze ez a szériája. A TBS-en debütált egyébként, anno 2006-ban és nem is olyan régen, 2009 februárjában húzta le a redőnyt.

Január 2-án tér vissza a Barátok közt az 5905-5906. részével. Január 3-án feltölti az éjszakai blokkját a csatorna, ugyanis 00:10-től a A Grace klinika (Grey’s Anatomy) ötödik évadját tűzte műsorra, annak is ugye az ismétlését, melyből két részt fog leadni. Január 5-én, csütörtökönként 22:55-től a Tudorok (The Tudors) első évadjába kezd bele, melyet a hazai HBO számtalanszor leadott. A történet középpontjában VIII. Henrik áll, aki 19 éves korában került a trónra. Történelmi sorozat, így ne folyunk bele, hogy mi spoileres és mi nem nála. Őt fogja egyébként a Dr. Csont (Bones) ismétlés felvezetni. Január 6-án a CSI: Miami helyszínelők folytatódik az 5×15-ös részével, melyet a Ments meg! (Rescue Me) ötödik évadjának premierje fog követni 22:55-ös kezdéssel. Január 8-án a Cobra 11 (Alarm für Cobra 11) érkezik a 14×07-es részével 18:55-től, melyet a Való Világ fog követni.

Újoncságokról se feledkezzünk el. Január 2-án kerül képernyőre a Big Shots című ABC sorozat, ami a Nagyágyúk címen fog itthon futni. Régóta várjuk, hiszen egy 2007-es produkcióról van szó. Mindössze 11 rész készült belőle. A jó hír: úgy kaszálták el, hogy mindegyik része képernyőre került. A szereplőgárdában: Dylan McDermott-ot, Michael Vartan-t, Christopher Titus-t, Joshua Malina-t és Amy Sloan-t emlegetjük. A történet középpontjában: 4 fiatal, nagymenő üzletember, akiknek kacifántos munkahelyi és magánéletébe nyerhetünk bepillantást. Odakinn gyenge nézettséggel futott. Nekünk se volt a kedvencünk.

Zárásul pedig még egy premier. A Sorozat+-ról alig szoktunk írni. Egy dolog miatt, mivel hozzájuk csak az RTL-es és a Cool-os ismétlések kerülnek. Legalábbis azt hinné az ember, viszont néha akad egy-két meglepetés. Mint pl. az alábbi: Január 8-tól 23 óra után érkezik hozzájuk a Skins 4. évadja, amire olyan régóta várunk. Szombat és vasárnap esténként kapjuk a friss epizódokat, ne felejtsétek el, mert ez tényleg nagydolog.

(És még mindig semmi hír a Sons of Anarchy és a V premierjéről…)


free web stats