Készülőben a magyar In Treatment

 
Beküldte: Kanyecc 2011 December 23, 17:50-kor a(z) Magyar hírek témába.

A Társas játék után a magyar HBO újabb sajátgyártású sorozatforgatásába kezdett. Régóta lebegett a levegőben a hír, hogy érkezni fog hozzánk az In Treatment, méghozzá magyar változatban, de november 25-én a hír nem ért meg hivatalossá. (Ezúton is bocsi, kicsit megfeledkeztünk róla.) Anno 2009-ben vásárolta meg a közép-európai HBO a sorozatformátum jogait, melynek keretében a románok, a csehek és a lengyelek változata már elkészült. Most jön a sajátunk, a régió negyedike. Az se titok, hogy Mácsai Pál fogja alakítani a főszereplőt, akit az amerikai változatban Gabriel Byrne testesített meg.

A Be Tipul című izraeli változat 2005-ben kezdte meg pályafutását, és összesen 2 évadot élt meg. (Ezzel szemben az amerikai hármat. Saját változatuk 2008-ban startolt.) A történet középpontjában: egy, az ötvenes éveiben járó pszichológus áll, aki hétfőtől csütörtökig fogja a pácienseit rendelőjében, míg pénteken ő maga keresi fel a saját pszichológusát, hogy megoldja a magánéleti problémáit. – Nyolc ember személyes történetét ismerhetjük meg egy hét leforgása alatt.

A magyar adoptációt Tasnádi István (Made in Hungaria) fogja írni. A forgatás még november 22-én kezdődött meg, ami 21 hétig fog tartani. A premierje jövő ősszel lesz. A magyar HBO 40 epizódot kért be belőle. Lesz mit néznünk, annyi szent! Emellett még kiemelném, hogy a Társas játék is hozta azt a minőséget, amit elvártak tőle, szóval sanszos a második évadjának berendelése.


free web stats