Mocsári favágók: Január 11-től a Discovery műsorán

 
Beküldte: Guru_press 2011 December 23, 19:35-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Januárban új részekkel jelentkezik a Mocsári favágók című sorozat a Discovery Channel műsorán. A második évadban a nézők tovább figyelhetik Bobby Goodson és csapata kihívásokkal teli munkáját Észak-Karolina baljós mocsaraiban. A terep a régi, de a brigád nehézségek új sorozatával találja magát szemben: a mindig veszélyes terep különösen nehéz feladatok elé állítja a favágókat, és a válság is egyre keményebb tempóra kényszeríti a kitermelést.


A mocsári favágás sokak szerint lehetetlen – mérges kígyók bújnak meg az alacsony bozótban, a fák pedig olyan mély mocsárban nőnek, mely könnyen a mélybe rántja a nehéz favágógépeket is – a Goodson-család mégis negyedik generáció óta ezzel keresi kenyerét. Jelenleg Bobby Goodson vezeti a családi vállalkozást, melyben közel egy tucatnyi ember dolgozik – köztük Bobby fia, Justin Goodson és Bobby sógora, David Muller is.  A veterán csapat most visszatér Észak-Karolina kiismerhetetlen mocsaraiba, hogy értékes fával megrakodva térjen vissza.

A mocsári erdő tele van láthatatlan veszélyekkel és kellemetlen meglepetésekkel. A természeti viszonyok mellett más akadályok is felmerülnek, melyek nehezítik dolgukat: panaszos földtulajdonosok, betegség és bizonytalan gazdasági helyzet keseríti a vállalkozás mindennapjait. A munkának viszont a kedvezőtlen körülmények között is folytatódnia kell, legyen hideg és nedves tél, vagy éppen perzselő nyár.

A Discovery Channel sorozatának epizódjaiban nyomon követhetjük a családi vállalkozás tagjait, akik a sok nehézség ellenére közös erővel próbálnak megbirkózni az embert próbáló veszélyes munkával, hogy bebizonyítsák: ebben a szakmában ők a legjobbak.

A sorozat szerdánként, 22.00 órakor látható, csak a Discovery Channel műsorán január 11-től.
free web stats