2011 legjobb meztelenkedései – Kanyecc szerint

 
Beküldte: Kanyecc 2011 December 30, 18:35-kor a(z) Listamánia témába.

Legyen ez a mai listatémánk. Eredetileg a legfájóbb kaszákat akartam volna mérlegelni, azonban felb*szták az agyamat sok rosszhírrel, így vigyük az életünkbe némi vidámságot. Tudom, eléggé fura az ízlésvilágom, de már ideje, hogy felpezsdítsük a cukorfalat rovatunkat, ami az elmúlt hetekben nagyon hanyatlik. Hello tess?! Kellene pár új bögyös maca kép, ami hozzánk kapcsolódik. Nemcsak sorozatok kell nézni – oké, a viccet félretéve nézzük a listát. TOP5-öt állítottam mindössze fel. Így is kb. 2-3 került le a listáról. Mondhatni: visszafogott év volt az idei, nem pedig túlfűtött. A kábeles csatornák inkább a drámát, mint sem a ciciket részesítették előnyben, azonban az örök kedvencek hozták a megváltást.

(Felhívnám a figyelmet arra, hogy spoileresek lehetnek az alábbi képsorozatok, szóval mindenki csak és kizárólag saját felelősségre kattintson a tovább mögé. Először persze még csak egy szimplát választottam, ami nem az.

5. Game of Thrones – Emilia Clarke

Jól gondoltátok. A Game of Thrones-nak helye van a listán, de nem Esme Biano szexjelenetével, hanem a szöszi Emilie meztelenkedésével. Bájos ugye? Teljesen beleillik a sorozat környezetébe természetes mivolta. Ilyen nőket kellene a képernyőn látni, nem pedig szilikonnal dúsított változataikat.


4. Shameless – Emmy Rossum

A Showtime idén két két helyet foglal el a listámon. Az egyik a Shameless-hez kötődik, melyben Emmy Rossum mutatkozott topless üzemmódban. Ezzel a jelenettel ki is jár neki a negyedik helyezés. Mellesleg az évadban többször is cicit virított.

3. Társas játék – Balsai Móni és Tornyi Ildikó

Nem hittem volna, hogy valamikor bármilyen TOP-listámba egy magyar sorozat fog bekerülni, de léteznek még csodák – ez is ezt igazolja. A Társas játékról majd írunk egy hosszabbat, velősebbet, előjáróban annyit, hogy hozza azt a színvonalat, amit elvártunk az HBO-tól. Dorka és Judit leszbi szálára pedig érdemes lesz odafigyelni.

Sajnos a melleiket jobban rejtik, mint az amerikai sorstársaik, de majd ha a Barátok köztös Tilduska így virít, akkor leszek elégedetlen, addig viszont nincs hozzáfűznivalóm.


2. How to Make It in America – Lake Bell

Kedvenc sorozat ide vagy oda, mégsem kúszhat előrébb Lake Bell pucérsága, pedig a No.1-nak ítélt Addison-nál tényleg nagyobb mellei vannak, de hiányzik az arcáról az az elbűvölőség, ami utóbbinál meg adott.


1. Californication – Addison Timlin

Nálam az egyértelmű győztes ismételten a Californication egyik szépsége lett. Érdekes, hogy Mr. Skin éves listáján mindössze csak a 6. helyet sikerült bezsákolnia. Szerinte Addison szebb annál, hogy beelőzze őt az általam 2. helyre besorolt Lake Bell, aki persze adja magát, de hát ízlések és pofonok.


free web stats