Boldog új évet!

 
Beküldte: Guru_press 2011 December 31, 18:10-kor a(z) stuff témába.

Minden olvasónknak: Boldog, sikerekben és sorozatokban gazdag új esztendőt kívánnunk! – Ez már egy időzített bejegyzés, ahogy a nap utolsója is az lesz. Nem vagyunk azért ennyire kockák, hogy 2011 utolsó napját is a gép előtt töltsük. Bár, meglepetésben gazdag lett (sajnos irónikusan!) a szilveszter, igaz FERCSA?, de azért átadjuk magukat az élvezetnek.

Nézzük mi lesz a tévében, ami érdekelhet bennünket. Jé, ismételten leadták a Kincs, ami nincs című Bud Spencer-es és Terence Hill-es filmet. Ez mára már idehaza annyira evidens szilveszter napján (vagy inkább a két ünnep között), mint karácsonykor a Reszkessetek betörök, vagy a Beethoven. Az m1 Poén Péntek-ére be fogok nevezni. Valószínűleg ismételten kimagasló nézettséggel fog futni. A Tv2 Mikroszkóp-pal és Retro BUÉK 2011 szórakoztató műsorral ülteti le a nézőit, míg az RTL Klub a legünneprombolóbb, mert filmekkel. A Comedy Central a Charlie Sheen-roast-os sokadjára ismétli – ha valaki lemaradt, azt is csekkolhatja.

Nagyjából ennyi. Tavalyinál mint ha jobb lenne a kínálat. Vagy tévednék?

Végezetül pedig jöhetnek kommentekbe az újévi fogadalmak. Én megfogadom, hogy semmit se fogadok meg. Na jó, azért képletesen mégis: 1) próbálunk napra készebbek lenni, 2) illetve több kritikát írni, bár utóbbi se rajtunk múlt sose, hanem a munkán és a sulin.

Most Ti jöttök! És végül akkor BÚÉK mégegyszer.


free web stats