Legnépszerűbbek ők voltak 2011-ben a Guru-n

 
Beküldte: Guru_press 2011 December 31, 20:25-kor a(z) Listamánia,stuff témába.

Nincs kedvem hosszú évértékelőbe kezdeni, hogy mi történet 2011-ben. Arra ott van a comment:com és sixx-nek a nagyszerű négy részletes összegzőcikkei. Ott tartunk, hogy 17.457 bejegyzéssel büszkélkedünk, abból idén 3814-et írtunk. (Legtermékenyebb hónap ismét május volt az Upfronts miatt, amikor 419 cikk született.) Ergo napi átlag 10,4 bejegyzéssel bombáztunk titeket! Immáron hatodszorra készülünk arra, hogy veletek búcsúztassuk az évet, és kezdjük egy újat. A látogatottságunk is szépen, stabilan emelkedik. Számokat nem mondok, mert ha 10-en néznétek, mi akkor is ugyanis lelkesedéssel írnánk nap, mint nap. Inkább tartjuk a SorozatGURU-t egy sorozatos naplónak, egy archívgyűjtő egységnek, mint annál többnek.

TOP-listát viszont szeretnék mutatni, hogy mik voltak a legolvasottabb bejegyzéseink.

1 – Robbantott a Dexter – Még 2009 novemberéből. Bizonyára Courtney Ford pucér képei sokunk emlékébe bevésődött. (Költözés miatt a képek egyenlőre nem elérhetőek, de amint végzünk vele, újra csekkolhatók lesznek.)

2 – Megérkezett a Californication (m)ellenfele? – Hát igen, egy újabb cukorfalat rovathoz kapcsolódó cikkre buktatok, még 2009-ből.

3 – Emlékeztető: A szív útjai – Nem kommentálnám, mi is meglepődtünk.

4 – Hát igen… VV Gigit is elkapták – A ValóVilágnak nem szoktunk sok cikket szentelni, mert foglalkoznak vele máshol elégszer. Pl.: Blikk és társai. De azért VV Gigi képeit ki kellett raknunk. Ismételten egy strigula a cukorfalat rovathoz.

5 – Emlékeztető: Ezel – Bosszú mindhalálig – Egyre érdekesebb a lista. Én is folyamatosan tudom meg, hogy miket szerettetek. Bár a szappanoperák itthon nagyon felkapottak, ne számítsatok egyetlen kritikára se hozzájuk kötődően.

6 – Délutáni előzetes (1): Gossip Girl – 5. évad – A Pletykafészeket a Cool adja itthon. Ha az RTL Klub-ra átkerülne, lehet hogy még nagyobb lenne a hazai rajongótábora, mert ahogy észrevettem, szeretitek.

7 – Rakatnyi kép az Aranypart-szereplőiről – Aka. a magyar Jersey Shore. Nem kell részletezni, szerintem.

8 – Moment of ValóVilág 4 – Ismét egy VV4-hez kötődő cikk. Kellene írni a VV5-ről is hasonló. Jövőre pedig visszanézni, hogy bekerült-e

9 – Alekosz 16 csaja készen áll – képekkel – Csak annyit erre hogy LOL.

10 – Esmé Bianco, avagy a GoT eszenciája – Csak nem hagyott cserben bennünket a lista. Már kezdtem félni, hogy mennyire elbulvárosodtunk úgy, hogy alig foglalkozunk azzal a részleggel. Ez viszont adja magát. El is felejtettem már.

A végére pedig egy újabb lista, hogy mely szavakra jöttetek hozzánk a legtöbben:

01. courtney ford
02. seherezádé
03. spartacus gods of the arena
04. true blood
05. a szív útjai
06. gossip girl
07. lost girl
08. blue mountain state
09. szerelem a legfelsobb szinteken
10. szomszédok
11. ezel bosszú mindhalálig
12. misfits

Bye-bye 2011, üdv. 2012.


free web stats