Az év első premierjei

 
Beküldte: Kanyecc 2012 January 1, 21:40-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Oké, emlékeztető féleség következne. Eléggé érdekes kivitelezésben. Tehát. Ha most átkapcsoltok a Universal Channel-re, akkor csekkolhatjátok a Testvérek negyedik -, A férjem védelmében második – és a Haven második évadjának nyitóepizódját. Így megy majd szépen sorban. Előpremierről beszélünk. A folytatás később jön. Este még lesz Dakar 2012 is. Ma rajtol. 16 napon keresztül lesz látható a Tv2 éjszakai blokkjában.

Holnap már érdekesebb lesz a felállás. 11:00-kor érkezik a Filmmúzeum műsorára: a Megőrülök érted (Mad About You) című sorozat, ami ’92-ben startolt Amerikában. Főszerepben: Helen Hunt, Paul Reiser és Anne Ramsay. ’94-ben még egy Golden Globe-díjat is begyűjtött. Lesz még az HBO-n este Nancy ül a fűben 7. évad premier.

Ami bennünket viszont jobban érint, azaz országoson lévő Nagyágyúk, azaz a Big Shots. Erős átlagosnak tekintettük. Minden hozzákapcsolódó írásunkat itt olvasható vissza. A 2007/08-as idény egyik ABC-s újonca volt, ami egyetlen évadot élt meg. A szereplők között: Dylan McDermott, Michael Vartan, Christopher Titus, Joshua Malina, Paige Turco, Nia Long, Jessica Collins, Peyton List, és Amy Sloan. Az írók között: Jon Harmon Feldman és Rob Thomas; míg a rendezője: Michael Katleman. A történet: négy fiatal, nagymenő üzletemberről szól, annak magánéleti és munkahelyi problémáiról. (A lenti előzetessel majd megértitek mindezt.) És ott van még a hajnali 1:15-kor érkezik: Életfogytig zsaru (Life) második etapja, amit már decemberbe el akart hozni a Tv2, de aztán elhalasztotta a premierjét.

Nézzünk hozzájuk előzetest is.


Életfogytig zsaru – 2×01
Dakar 2012free web stats