Skins-nézettség + 5. évad premier a Sorozat+-on

 
Beküldte: Kanyecc 2012 January 31, 11:59-kor a(z) Brit régió,Magyar hírek,Nézettség témába.

Az E4 elkövette élete legnagyobb hibáját, amikor a csütörtöki Skins időszlotot átadta másnak. Nem teljesít jól a sorozat, így jogosan fájhat a rajongók feje. A 6×01-es részét mindössze 459 ezren látták, ami 2.6%-os közönségarányt jelent. Az előző etapnál a premiert, azaz az 5×01-es részt 823 ezren (4.6% SHR) követték figyelemmel. Ez alapjába véve is 45%-os visszaesés. No, de folytatom, hiszen tegnap este is volt friss epizód, a 6×02-es, ami – papírforma szerint – csökkent, méghozzá 405 ezerre, ami mellé 2.3%-os közönségarány társult.

A kérdés, hogy mikor fog megállni a visszaesésben? Lesz-e jobb nézettsége az évadsorán, mint az évadkezdéskor? Mennyire befolyásolja a vezetőséget a timeslot váltás a jövőjének döntésénél? – És még egy rakat van.

Nem a rosszhír közlése volt a célom, de nem fest valami jól a felállás. Kommentbe jöhetnek a vélemények a felöl is, hogy mennyire volt okés a kezdés. Az írók jó felé haladnak-e a sztorival, vagy kezd laposodni?

Mint minden rosszban, van egy jó dolog is, bár nem a 6. évadhoz kapcsolódik, és nem is külföldi viszonylatban kell nézni a tényeket. A Sorozat+ megállás nélkül hozza a sorozat 5. évadját. Ez annyit takar, hogy február 5-én terítéken az 5×01-es epizód. A folytatást a szokásos szombat-vasárnap esti (23 óra körüli) időpontban lesz látható.


free web stats