Mini reform

 
Beküldte: Guru_press 2012 February 1, 14:22-kor a(z) Gépház témába.

Kísérletezésbe fogtunk az elmúlt napokban. A megszokott délelőtti amerikai hírmorzsánkat eltoltuk délutánra, illetve még számos más módon próbálunk többet közölni a nagyvilág sorozathíreiből, meglátjuk összejön-e. A formula a következő. Délelőttönként általában vagy angol, és/vagy kanadai, és/vagy ausztrál hírekkel jelentkezünk. Van bőven, így érdemes naponta foglalkozni ezekkel a részlegekkel, minimum egy-egy poszt erejére. Délután pedig jön a jenki részleg.

Az elmúlt napokban több magyar hír is kikerült, mi is meglepődtünk, de ennek is van kerete, szóval hozni fogjuk. Elsőként a facebook.com/sorozatguru oldalunkra tesszük ki, amelyeket napvégi hírmorzsáinkban persze összegyűjtünk, de ha elsőként akarsz tudni a hírekről, érdemes követni bennünket.

Persze tiszteletbe tartjuk azt is, ha nem. Akik így vannak, azokra is gondoltunk. A blog oldalsó sávjában található az „Aktivitás” menő, ahol a Facebook üzenőfalunkra és twitterre kiküldött infókat egyaránt elolvashatjátok kötöttségek nélkül. Ezen kívül a harmadik fülecske mindig egy kérdés lesz, ahova várjuk véleményeiteket. Jelenpillanatban, hogy „Mi a kedvenc sorozatod?”.

És a végére: ha kérésetek van, kérdésetek van, bátran vegyétek fel a kapcsolatot velünk, valamelyik közösségi szférában vagy e-mailban.


free web stats