5. heti magyar nézettség (01.30-02.05)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 6, 13:50-kor a(z) magyar nézettség témába.

Elég sok minden történt az m1-nél, szóval vele kezdjük – ismételten, sokadjára – a magyar nézettséges rovatunkat. Ismételten kaptunk Hacktion-t. Egy résszel az évadzárás előtt a hackerrekről szóló „akció” évadminimumot hozott. Mindössze 189 ezren nézték, ami ezért is röhej, mert a hivatalos (?) Facebook oldalán azt írták (vigyázat, durván spoileres kommentek!!!!!!!!!!), hogy az évad legizgalmasabb részét láthattuk. Ugye, hogy mennyire érdekes? Ettől még a második évad zsebben, rajongói hátra dőlhetnek. A Dal is érkezett a második felvonással, ami verte a kereskedelmi tévéket a teljes lakosság körében. Még távol az 1 milliótól, de a kezdéshez képest jól megszedte magát a produkció. Volt Fábry is csütörtökön, ami elég korrekt számokkal startolt, hiszen a 741 ezer bőven jó. És A szövetségről se feledkezzünk el, ami szombat délutánonként 250 ezret hoz. Nincs panasz erre a szekcióra.

A két kereskedelmi tévénél a harc továbbra is kiegyenlített, hiszen a hírekig a TV2-é a délután-este, míg a híradó után az RTL Klub-é jobbára. Másrészről, a Tények kezdi elveszteni a nézőit, ugyanis az RTL-es Híradót többen nézik mostanság. Frizbi Hajdu Péterrel és a Célkeresztben most kikapott a konkurencia kínálatától. Ellenben a Tv2 jól változtatott műsort, mivel a Mikroszkóp Sas kabaréval verték a szombati délutáni RTL-es filmet.

Teljes lakosságban a TOP3-ban Napló első 1.566 millióval, utána jön a vasárnapi RTL-es Híradó 1.555 millióval, majd a Tv2-es febr. 1-jei Tények 1.507 millióval. 18-49 évesek körében: a vasárnapi Híradó nyert 594 ezerrel, melyet A kismenő c. film követett 561 ezerrel és a Napló 560 ezerrel a Tv2 részéről. Jelenlegi állás szerint a 19-23 óra közötti időszakban a célközönség körében a Tv2 3 estét, az RTL Klub 35-öt nyert. (Részletek a tovább mögött.)

Teljes lakosság:

Célközönség:


free web stats