Rövid interjú Scott Wilsonnal

 
Beküldte: FERCSA 2012 February 27, 12:13-kor a(z) interjú,The Walking Dead témába.

Nem is olyan rég az AMC blog készített egy interjút a Georgia(Atlanta) születésű Scott Wilsonnal aki nem más, mint Hershel a kedvenc zombis sorozatunkban, a The Walking Dead-ben. A veterán színész beszámol gyerekkori élményeiről és a forgatási tapasztalatairól.

AMC Blog: Úgy olvastam, hogy Atlanta mellett nőtt fel. Milyen érzés volt visszatérni?

Scott Wilson.: Amikor arra-felé éltem kb. 500,000-en laktak ezen a környéken, de jelenleg sokkal többen, alig ismertem fel a környéket. Érdekes volt  látni a múltbéli dolgokat, már amit megtalaláltam belőlük. El is mentem a szomszéd tanyára ahol éltem gyerekkoromban és találkoztam is pár régi ismerőssel.

A.B.: A régi tanyájuk hasonlított valamennyire Hershel farmjához?

S.W.: Haha, egyáltalán nem. A mienk konkrétan Atlantában volt és a nagyszüleimeké. Mikor még gyerek voltam rendszeresen lejártam, de messze nem volt ennyire látványos, mint Hershelé.

A.B.: Valaha is megfordult a fejedben, hogy Hershel farmja az Öné?

S.W.: Oh, ez egy nagyon remek hely, de Hershel farmja egy kicsit olyan, mint az éden paradicsoma: a tökéletes menedékhely a világ veszélyei elől.

A.B.: Mit tenne, ha vendég lenne Hershel farmján és rájönne, hogy a fickó egy rakás zombit tart a pajtában?

S.W.: Meg kell értenie, Ön most Hershellel beszél! Nem tudom teljesen elhatárolni magam tőle, valahogy az Ő szemszögéből látom a dolgokat. Hershel nem volt kitéve ugyanannak a veszélynek, mint a többiek. Plussz ez az Ő farmja és azt mondja és teszi amit jónak lát. Hershel egyrészt biológus volt vagyis tudós, nem feltétlen jön elő ilyenféle ötletekkel.

A.B.: A kilencedik epizódban Hershel azt mondja Ricknek, hogy tud fegyverrel bánni, de nem szereti használni. Ez Önre is érvényes?

S.W.: Nem vagyok egy nagy vadász, de elsütöttem már pár puskát gyerekkoromban, de ez része volt nevelésemnek, ahol felnőttem. Például mikor kimész vadászni vagy célra lőni. Egyben azt is megtanították, hogy tiszteld a fegyvereket.

A.B.: Van gyereke? Elmondhatja, hogy olyan védelmező apa típus, mint ahogy Herhel kimutatja?

S.W.: A feleségemmel 35 éve vagyunk házasok és nincs gyerekünk, de nem hiszem, hogy szükség lenne rá ahoz, hogy védelmező és törödő legyél a gyerekek és az emberiség íránt.

A.B.: Önnek elég hosszú és előkelő karrierje van, mi teszi a The Walking Dead forgatását kívételessé az Ön szemszögéből?

Azt kell mondjam, hogy az első film amiben szerepeltem az a In the Heat of the Night volt amit Norman Jewison rendezett Sidney Poitierrel. Ott vagyok a forgatáson és teljesen természetesnek veszem. Mindenki teszi a dolgát és kihozza magából a legjobbat és ez tesz mindenkit jobbá, mert érzed a törekvést, a törödést és a megbecsülést. Annak idején úgy gondoltam ilyennek kellene lennie minden filmnek, de szomorúan tapasztaltam, hogy ez nem, így van, de ez a sorozat ilyen. A csapat, a vezetők, a kamerások, a producerek, a trükkmesterek, minden együtt van és mindenki hordozni fogja ezt a tapasztalatot amit szerezett a hátralévő életében.

A.B.: Utolsó kérdés: Valaha is titkolozott egy nagyobb vendégsereg előtt?

S.W.: Haha, Ön igen?

A.B.: Nem mondhatom, hogy igen.

S.W.. Annyit elárulhatok, hogy nem egészen fenékig tejfel ami épp a farmon folyik…


free web stats