Szexizik a King főhőse

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 23, 11:49-kor a(z) Kanadai régió,Promo témába.

King. Egy olyan sorozat, amit még nem húztunk el a listáról. 8 részes első évadját tavaly adta le a Showcase. Az a kanadai tévécsatorna, ami a Lost Girl-t elkezdte adni, és amivel felhívta magára a figyelmet, hiszen útközben ők is beszálltak a produkcióba. Az írója: Greg Spottiswood. És ő ki? – tehetnénk fel a kérdést teljesen jogosan.

A King-et a kritikusok a Castle-lel rakták egy kalapba. Szerintük hozza azt a hatást, amit az ABC-s – lassan veteránná érő – sorozatnál érezhetünk. Lehet hogy így van, de nem tudok erről nyilatkozni. Az viszont meglepett, hogy a pilotját 250 ezer körül nézték, majd a folytatását: 207 ezren, aztán 129 ezren (…) és végül 137 ezerrel búcsúzott júniusban, ami a jelek szerint megint csak elfogadható érték, más különben hogyan kapott volna újabb berendelést? Az új évad február 29-én érkezik. A kampányát nagyon elhanyagolta a csatorna. Januárban kezdtek neki, azóta a lendület, mint ha elfogyott volna, mivel a Facebook oldala se úgy frissülget, ahogy azt előzőekben megszoktuk, vagy éppen más sorozatánál.

Az első (?) második évados promóképét pedig muszáj megmutatnom, mert Amy Price-Francis eléggé odatette magát, holott ’75-ös születésű az angol színésznő.


free web stats