Emlékeztető: Marslakók + Testvérek + A férjem védelmében

 
Beküldte: tess 2012 March 4, 19:28-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:15-kor az m1 műsorán: Marslakók – 1.01
Ma. 21:00-kor a Universal Channel műsorán: Testvérek – 4.01
Ma. 22:00-kor a Universal Channel műsorán: A férjem védelmében – 3.01

Megint csak egy korrekt sorozatos estével akad dolgunk és ez így jó. Az estét a közszolgálatin a Marslakók című napi szappan nyitja, aminek nem semmi marketing hadjáratot tulajdonítottak az utóbbi hetekben. Kíváncsian várom, hogy a közszolgálatira visszatért műfaj mégis mire lesz képes, vagy még inkább melyik irányba mozdul majd el. Itt ugye a Szomszédokra hajazó teleregényre gondolok, merthogy a promo és a fene nagy felhajtás cseppet sem egy BK pótlékra/trónkövetelőre enged következtetni. Mindenesetre, ha a Hacktion minőségét túlteljesítik akkor rossz nem lehet.

Az este további részében pedig irány a Universal Channel, ahol már két remek amerikai sorozattal lesz dolgunk. Előbb kezd a Brothers & Sisters 4. évadja, amiből a mai napig nem láttam még egyetlen részt sem, holott állítólag korrekt családi dráma olyan nevekkel, mint Emily VanCamp vagy Rob Lowe.

Aztán este 10-től jön a The Good Wife a szokásos felállásban, vagyis megint csak fél évados lemaradásunk van az amikhoz képest. Ooopsz, akkor a 2. évados írásom is igen csak össze kéne dobnom már végre! Jah és a kötelező pacsi sem maradhat ki a hazai címadó huszároknak, elvégre az a férj a 3. évadban…


free web stats