2012/13-as pilotötletek: The CW

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 6, 11:53-kor a(z) Pilottervek: 2012/13 témába.

Márciusba léptünk, ennek ellenére még mindig tart a pilot-casting időszak. Hihetetlen, de tavalyelőtt ilyenkor már összeállt nagyjából minden pilotnak a szereplőgárdája és készítőgárdája, míg most akad olyan, ahol még sehol se tartanak. Valószínűleg ezek fognak első ízben kihullni a sorból, vagy nyáron kerülnek berendelésre, mikor már leforgatták őket. Ergo Upfronts után. Bár ne fessük az ördögöt a falra, hiszen olykor egy hét alatt összehozzák.

A lényeg, hogy most a THE CW-t szedtem össze. Ott a Shelter című pilot, ahol még egyetlen ember sincs a castingban. Érdekes. A legígéretesebbek között kell emlegetni az Arrow-ot, ami akár felfogható Smallville utánpótlásnak, illetve a The Carrie Diaries-t, amit leginkább egy esetleges Gossip Girl helyettesítőnek tudnék belőni. (Ugye a GG nagyon a padlót fogja az elmúlt időszakban, így cseppet se lehetnek nyugodtak a nézői.) Akad olyan ötlet is – Cult –, melynek alapjait 2005-ben alapozták meg, de akkor nem kérték be. Most újra próbálják hátha… Hozzá nem fűzök sok reményt. A csatornának egyelőre nincs komédia pilotberendelése, holott azt ígérték, hogy fel fogják éleszteni ezt a részleget. Úgy fest ez még sem fog megtörténni? Pedig van négy – az Acting Out, a The Makery, a Poseurs és a Swordfighting – pilotnak még be nem rendelt ötletük.

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal előbb:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyvadoptáció, és annak írója.

 • Arrow*
  Történet: A népszerű DC-képregény adja az alapötletet a The CW újabb pilotötletének, amelynek főhőse a Zöld Íjász lesz, illetve annak normál életbeli alteregója lesz. Egyelőre csak ennyi lehet róla tudni, egyébként a Smallville-ban is láthattátok.
  Szereplők: Colin Donnell, Colin Salmon, David Ramsey, Jamey Sheridan, Katie Cassidy, Paul Blackthorn, Stephen Amell, Susanna Thompson, Willa Holland.
  Készítők: Andrew Kreisberg (CRTR/EP), David Nutter (EP/DIR – Pilot), Greg Berlanti (CRTR/EP), Marc Guggenheim (CRTR/EP), Melissa Kellner Berman (CO-EP).
  Studió(k): Berlanti Television · DC Comics · Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: Vancouver
  AFTRA
 • Beauty and the Beast*
  Történet: feldolgozná a CW a CBS-es Beauty and the Beast című sorozatot, ami 1980-as években volt terítéken berkeikben. Az egésznek adna egy modernkori kivitelezést.
  Szereplők: Austin Basis, Brian White, Jay Ryan, Kristin Kreuk, Max Brown, Nicole Gale Anderson, Nina Lisandrello.
  Készítők: Bill Haber (EP), C. Anthony Thomas (EP), Gary Fleder (EP/DIR – Pilot), Jennifer Levin (CRTR/EP), Paul Junger Witt (EP), Ron Koslow (EP), Sherri Cooper (CRTR/EP).
  Studió(k): CBS Television Studios · Ostar Productions · Witt-Thomas Productions.
  Forgatási helyszín: Toronto
  AFTRA
 • The Carrie Diaries*
  Történet: alapját Candace Bushnell azonos című regénye adja. A sztorit a Sex & the City előzménysorozataként is emlegetik, mivel a sorozat Caddie Bradshaw-nak a középiskolás, manhattan-i éveiről fog szólni.
  Szereplők: AnnaSophia Robb, Austin Butler, Brendan Dooling, Chloe Bridges, Ellen Wong, Freema Agyeman, Katie Findlay, Matt Letscher, Stefania Owen.
  Készítők: Amy B. Harris (CRTR/EP), Candice Bushnell (BOOK/EP), Josh Schwartz (EP), Len Goldstein (EP), Miguel Arteta (EP/DIR – Pilot), Stephanie Savage (EP).
  Studió(k): Fake Empire · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: New York
  SAG
 • Cult
  Történet: az ötlet nem mai, mivel 2005-ben álltak vele elő először, de akkor két testvér állt a középpontban. Az új koncepcióban egy tévés asszisztensnőről szól, aki pár sztár eltűnése után összeáll egy bloggerrel, hogy aztán nyomozásba kezdjenek.
  Szereplők: Alona Tal, Andrew Leeds, Jessica Lucas, Matt Davis, Robert Knepper.
  Készítők: Jason Ensler (DIR – Pilot), Josh Schwartz (EP), Len Goldstein (EP), Rockne S. O’Bannon (CRTR/EP), Stephanie Savage (EP).
  Studió(k): Fake Empire · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver
  SAG
 • First Cut*
  Történet: egy fiatal orvos áll a középpontjában, aki azt tapasztalja, hogy valójában a kórház, ahol dolgozik olyan, mint egy középiskola. (Eléggé komikus, néha fejetlen.)
  Szereplők: Aja Naomi King, Jack Coleman, Justin Hartley, Kelly McCreary, Mamie Gummer, Michael Rady, Necar Zadegan.
  Készítők: Dan Jinks (EP), Jennie Snyder Urman (CRTR/EP), Bharat Nalluri (DIR – Pilot).
  Studió(k): CBS Television Studios
  Forgatási helyszín: Vancouver
  AFTRA
 • Joey Dakota
  Történet: alapját az izraeli Danny Hollywood adta. Egy romantikus-időutazós dráma lesz, melyben egy dokumentumfilmes visszautazik az ’90-as évekbe, aki beleszeretett egy rocksztárba, akiről a jelenkorba filmet csinált. Miután ismételten visszatér a jelen jövőjébe azon van, hogy megakadályozza szerelme halálát.
  Szereplők: Amber Stevens, Brooklyn Sudano, Craig Horner, Erich Bergen, Leah Renee, Scott Wolf.
  Készítők: Bert V. Royal (CRTR/EP), Eric Tannenbaum (EP), Kim Tannenbaum (EP), Mark Harmon (EP), Martha Haight (EP), Ori Gross (CRTR – Original), Tmira Yardeni (CRTR – Original).
  Studió(k): Armoza Formats · CBS Television Studios · The Tannenbaum Company · Wings Productions.
  Forgatási helyszín: Vancouver
  AFTRA
 • The Selection
  Történet: A történet alapját Kiera Cass regénysorozata adta, amely 300 évvel később, 2400 körül játszódna, amikor egy szegény fiatal lányt kiválasztanak, hogy sorsát teljesítse be, és versenyezzen a királynői címért egy háborúk által sújtotta nemzetben.
  Szereplők: Aimee Teegarden, Andrew Elvis Miller, Celia Kate Massingham, Ethan Peck, Leonor Varela, Martin Donovan, Peta Sergeant, Sean Patrick Thomas, William Moseley.
  Készítők: Elizabeth Craft (CRTR/EP), Kiera Cass (BOOK), Mark Piznarski (DIR – Pilot), Sarah Fain (CRTR/EP).
  Studió(k): Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: Vancouver
  AFTRA
 • Shelter*
  Történet: a sztori középpontjában egy New England-i nyaraló áll, annak új és visszatérő személyzete, valamint a köztük lévő kapcsolatok. Nem utolsó sorban még lesznek vendégeik is, akik tovább borzolják néha a kedélyeket.
  Szereplők: Eka Darville, Elizabeth Henstridge, Hannah New, Malese Jow, Trent Ford, Zachary Abel.
  Készítők: Bryan Burk (EP), J.J. Abrams (EP), Liz Friedlander (DIR – Pilot), Mark Schwahn (CRTR/EP).
  Studió(k): Bad Robot Productions · Mastermind Laboratories · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: TBD
  AFTRA

Aja Naomi King, Jack Coleman, Justin Hartley, Kelly McCreary, Mamie Gummer, Michael Rady, Necar Zadegan


free web stats