Skins: 7. évad lesz az utolsó

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 8, 13:08-kor a(z) Berendelés témába.

Minden jóban, van valami rossz. Az E4 tény, hogy berendelte a Skins 7. évadját, de egyben el is kaszálta, hiszen az utolsó lesz belőle. Minden egy rossz döntésre vezethető vissza, hiszen a csatorna programfelelőse meggondolatlanul cselekedett akkor, amikor a – megszokott – csütörtöki timeslotját lecserélt hétfőire, ahol egyáltalán nem tudott érvényesülni. Tényleg nem!

Már az évadkezdéssel sorozatminimumot produkált. 459 ezerrel nyitott, ami a későbbiekben 300 ezret is érintette. Ugye az előzőekben általában 7-900 ezer körül teljesített. Vártam már a bejelentésének hírét, ennyire evidens volt.

A jelenlegi felállás szerint az utolsó felvonás 6 részes lesz. A Digital Spy értesülései szerint ezek három filmként fognak szuggerálni. Ergo, 3×90 perces Skins-t kapunk. (A Sherlock is hasonlóba ment.) Ezen kívül a régi szereplőket is vissza fogják hozni, köztük: Nicholas Hoult-et (Tony), Kaya Scodelario-t (Effy), Jack O’Connell-t (Cook) és Luke Pasqualino-t (Freddie).

A végére pedig egy közérdekű rész: aki látta a 6. évad részeit, az írja meg, hogy mennyire lett laposabb, mint az előzőek? Köszi!


free web stats