Emlékeztető: CSI: Miami helyszínelők 10. évad + A Simpson család 22. évad + Crash Canyon

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 11, 18:55-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:00-tól a Viasat3 műsorán: CSI: Miami – 10×01.
Ma. 20:00-tól a Viasat6 műsorán: The Simpsons – 22×01-02.
Ma. 20:25-től az MTV Hungary műsorán: Crash Canyon – 1×01.

A Viasat3 a CSI-franchise megmentője. Az RTL Klub eléggé „leszarom” módon tálalja a nézők elé az évadjait. Ha jól emlékszem, akkor nem is a legelsővel kezdtek, aztán beütemeztek útközben egy nagyobb időugrást. Így nincs értelme adni. Ellenben a Viasat3-mal, ami féléves csúszással, de hozza a friss részeket. Jah, és tavaly sikerült úgy időzíteniük, hogy egybe kerüljön a tripla részes crossover? Mi ez, ha nem precizitás? Horatio tehát este visszatér. Nálam a 9. évad van terítéken. Lassan beérem a magyarokat, és persze a jenkiket.

22. évaddal folytatódik A Simpson család is, de a Viasat6 műsorán, mielőtt még a Comedy Central-on kezdenétek el keresni. Dupla résszel méghozzá. Jah, és utána az American Dad 6. etapját csekkolhatjátok.

Az MTV-re érkező Crash Canyon-ról se feledkezzünk el. A hozzákapcsolódó sajtóközleményt a tovább mögött találjátok. Ha jól rémlik, nem raktuk még ki! Egyébként holnaptól visszanézhető a honlapukon!

A hamarosan induló Crash Canyon a Simpsons és az Így jártam anyátokkal készítőinek közös, nem kicsit szokatlan rajzfilm sorozata, főszerepben egy kanadai családdal, akik egy kanyonba zuhanva találkoznak minden idők legdiszfunkcionálisabb kolóniájával.

Márciusban érkezik Magyarországra a Kanadában osztatlan sikert arató Crash Canyon, amit a Simpson család executive producereként tevékenykedő Joel Cohen talált ki, hogy aztán Simpson családos kollégájával, Tim Longgal és az Így jártam anyátokkal társírójával és producerével, Chuck Tathammal összeállva meg is valósítsa álmát. A kanadaiak saját hazájuknak fricskát mutatva képesek viccet csinálni mindenből, így Tim számtalan kanadai viccel tűzdelte meg a sorozatot.

A többi animációs sorozathoz hasonlóan a Crash Canyon is egy család, ezúttal Wendellék kalandjaira fókuszál, akik családi nyaralásuk során egy kanyonba zuhannak. Itt találkoznak egy teljesen diszfunkcionális társadalommal, amelynek tagjai bővelkednek a többi sorozathoz hasonló idiótákban: ezúttal van egyszámos punk-rock legenda, egy nő, aki örökbe fogad és rabszolgaként tart egy medvét, egy állandóan kómában lévő férfi, sőt, egy hasbeszélő is, akinek a bábuja folyamatosan beszól mindenkinek.

Greg Lawrence, a sorozat co-producere elmondta: próbáltak szélsőségesebbek lenni a Simpson családnál, amihez egy katasztrófába torkolló családi nyaralás, ami után ki tudja meddig kell bírniuk a főszereplőknek ütődött sorstársaik idegpróbáló viselkedését, kellően megadja az alaphangulatot. Érdekesség, hogy Saskatchewan, ahova a család utazik a baleset előtt, valóban létezik, és a közelében van egy kanyon is, amit Green Canyonnak hívnak. A Wendell család egyáltalán nem hétköznapi mindennapjait március 11-én mutatja be az MTV Hungary.


free web stats