És elszabadul a pokol… Végre!

 
Beküldte: tess 2008 January 31, 19:50-kor a(z) Heti adag,premier témába.

Január 31.-e van, a dátum, amire oly sokan vártak már hónapok óta. Gondolom a többség emlékeztető nélkül is, tudja, hogy ma este tér vissza a Lost a 4. évaddal. Az évad, egyelőre csonka és hát ez nem is tetszik a készítőknek. Az ABC persze ezt kilóra leszarja és bedobja az „aduászt” a mélyvízbe. Ellenfelek ugye nincsenek, meg a hype is durva volt szóval a nézettség egész biztosan fergeteges számokat ereményez majd. A sztoriban annyira nem vagyok otthon, de ha minden igaz, akkor a 3. évad egy bődült nagy cliffhangerrel búcsúzott, szóval a garantált lesz a premier sikere is. Kanyecc gondlom majd értekezik róla a napokban, én meg talán elkezdem bepótolni a lemaradásom. TALÁN.
lost_s4premier.jpg
A mai nap nem csak a Lost szempontjából az ABC-é, hanem az újoncok miatt is. A fanfavorit sori vezeti fel a csatorna új jogi sorozatát az Eli Stone-t. A sorozat Pilot része anno kiszivárgott, de valahogy nekünk kimaradt, de nem is baj. Mindenképpen kötelező program lesz a számomra az első pár rész, mivel Victor Garber az egyik főszereplő benne. Tudjátok a pali az Alias-ból és a múlt évi FOX buktából, a Justice-ból. Anno a Justice nagy kedvencem volt és ebben nagy szerepe volt Victor Garber-nek is. Az akkori szerepe piszok testhezálló volt, így biztosra vehetjük, hogy most is magasra teszi a mércét.
elistone_premier.jpg
A nagy premierek mellett lesz visszatérés is. A CW hadrendbe állítja a csütörtöki armadát, ami annyit tesz, hogy visszatér a Smallville és a Supernatural is a maradék részekkel. Ha jól nézegettem Kanyecc listáját, akkor a Smallville jól áll, ellenben a Supernatural hamarosan távozik.
supernatural_s3return.jpg
Néznivaló tehát ismét van éjszakára, mindent bele Guruk! Kíváncsi vagyok hány fanatikus nézi élőben majd a Lost-ot. Biztos lesz pár elmebeteg:D


free web stats