HBO tavaszi újdonságai

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 20, 17:55-kor a(z) Magyar hírek témába.

Elismételjük újra, mert sokaknak nem tiszta: a Trónok harca második évadja Amerikában április 1-jén startol, míg a magyar HBO 2-án este feliratosan hozza. Később – kb. egy hónapra rá – érkezik szinkronos változatban is, mivel a jó munkához idő kell. Ezen kívül: az HBO oldalán lehet játszani premier előtti jegyekért, melynek vetítési időpontja: március 30-a 19 óra. Ekkor az első két részt fogják leadni.

Egyke olya tévéfilmet fog májusban leadni az HBO, ami érdekelhet minket. A Cinema Verité-ről van szó, ami elég sok jelölést, és díjat gyűjtött be a 2011/12-es díjszezonban. A főszereplők sorában: Diane Lane, Tim Robbins, Thomas Dekker és James Gandolfini. Premierje: május 13-án, 20:00-kor lesz.

A sorozat utánpótlásból se lesz hiányunk. Ugye – ismétlésem – feliratos Trónok harca premier április 2-án, 22:00-ás kezdéssel. Április 17-én érkezik a Spartacus: Bosszú, melynek különlegessége, hogy az etapban Spartacus-t nem Andy Whitfield fogja alakítani, akinek Széles László volt a magyarhangja, hanem Liam McIntyre. Az új színészhez új hang is dukál, akit Horváth Illés fog megszólaltatni. 24-én jön az Egyszer fent…, inkább lent 3. és egyben utolsó évadja.

Az HBO Comedy is felfrissíti kínálatát. Március 14-én elstartol az Angry Boys című ausztrál sorozat, amit az HBO is leadott a jenkiknél. A sorozat napjaink fiataljainak életét mutatja be. Hétfőn, kedden és szerdán kapjuk a friss részeket. Illetve április 17-én jön a Partiszervíz színészmódra 2. évadja, amit ugyanezeken a napokon fog adni.


free web stats