Forgatják az Arrow-ot

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 27, 22:09-kor a(z) Kulisszák mögött,Pilottervek: 2012/13,Promo témába.

Ha a DC Comics és a Warner Bros. Televison összedugja a fejét, akkor abból egy jövő évadra szóló újonc kerekedik. Látom a potenciát az Arrow című ötletben. Azért, mert a Smallville rajongók egyelőre koplalnak. Nincs jó szuperhősös produkció, ezen kívül pont a Smallville-ba vezették fel a sztoriját a Zöld Íjásznak, ha minden igaz.

A szereplőgárdában a következő színészek kaptak szerepet: Colin Donnell (Tommy Merlyn), Colin Salmon (Walter Steele), David Ramsey (John Diggle), Jamey Sheridan (Robert Queen), Katie Cassidy (Dinah “Laurel” Lance), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Stephen Amell (Oliver Queen), Susanna Thompson (Moira Queen) és Willa Holland (Thea Queen). Zárójelben lettek feltüntetve a karaktereiknek a nevei. Hátha a képregény olvasói egyből beazonosítják, mennyire jó vagy rossz a casting. A pilotot David Nutter rendezi, míg Andrew Kreisberg és Marc Guggenhein írja. Segédkezni fog még neki: Greg Berlanti és Melissa Kellner Berman is.

Először jöjjön az első hivatalos promóképe a pilotnak, majd aztán néhány frissebb forgatáson készült kép, melyen Katie Cassidy és Stephen Amell köszön vissza. A forgatás március 10 és április 2 között zajlik Vancouverben.


free web stats