Forgatják a The Selection-t is

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 28, 10:25-kor a(z) Kulisszák mögött,Pilottervek: 2012/13 témába.

A The CW gőzerővel forgatja az újoncait. Tegnap az Arrow-ról mutattunk pár fogatásos képet, most a The Selection-ön a sor. Megértem, ha nincs előttetek Elizabeth Craft és Sarah Fain közös produkciója, melynek alapjául Kiera Cass könyvsorozata szolgált. A történet 2400-ben játszódik, ahol egy fiatal lánynak be kell teljesíteni-e a sorsát, azaz a királynői címet meg kell szereznie egy háborúk által sújtotta országban. Mark Piznarski fogja rendezni a pilotot.

A szereplők sorában: Aimee Teegarden (America Singer), Andrew Elvis Miller (Gavril Fedaye), Celia Kate Massingham (Lucy), Ethan Peck (Prince Maxon), Leonor Varela (Queen Amberly), Martin Donovan (King Clarkson), Peta Sergeant (Gaia Woods), Sean Patrick Thomas (Sylvan Santos) és William Moseley (Aspen Leger) – a könyvolvasóinak zárójelben a karakternevek. Jöhetnek látatlanba a vélemények, hogy ráillik-e a szerep az egyszer színészekre. Megmondom őszintén, nem sokat tudnék hozzátenni.

A forgatás március 15 és 29 között zajlik, azaz holnap elvileg lezárul. Mindez Vancouver-ben. A tovább mögött a galéria.


free web stats