2012/13-as pilotötletek: NBC – drámák

 
Beküldte: Kanyecc 2012 April 4, 10:01-kor a(z) Pilottervek: 2012/13 témába.

Egy hónap múlva Upfronts. Március első felében foglalkoztunk legutóbb pilotötletekkel, azonban látva, hogy mennyi casting hír érkezik naponta, inkább felhagytunk az összefoglalók írásával, mivel kétszer senki sem szeret dolgozni. Azóta mérséklődött ez a szám, így folytatjuk ott, ahol abbamaradt. Már csak két országos tévécsatorna volna, illetve a már megírtaknak a kiegészítése. A fenti linken lehet pótolni őket. Egyébként pedig írjátok fel, hogy durván egy hónap múlva tényleg itt az a bizonyos nap, amikor csömörünk lesz az egésztől.

Vannak olyan projektek, ahol fel-feltűnik olyan színész, akinek van még futó sorozata. Gondolok itt Jaime Pressly-re, aki ugye az I Hate My Teenager Daughter-ben szerepel, bár lehet sejteni a kaszáját. Ígéretes ötletek között tartom számon a Beutiful People-t, mivel ilyen futurisztikus dolgokra bukom. Bár a Terra Nova-val nem jött be az élet a Fox-nak, de hát ha majd az NBC megtöri a sort. Dick Wilfos Chicago Fire-t se feledjük ki. Rescue Me utódot szeretnék a tévébe, lehetőleg kábeles részlegre, de míg oda nem érkezik, addig jó a „szamár” is. A Hannibal-t ugye már berendelték sorozatnak. A többiről pedig nyilatkozzatok: Ti melyik ötletet látnátok szívesen a 2012/13-as idényben v iszont?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal előbb:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv szolgált alapul, és annak az írója.

 • Bad Girls
  Történet: Az alapokat egy brit sorozat adja. A történet középpontjában egy csoportnyi elítélt női rab áll, akik a szövetségi börtönben töltik büntetésüket.
  Szereplők: Jaime Pressly (másodlagos sorozata: I Hate My Teenager Daughter), Jurnee Smollett, Amy Smart, Karolina Wydra, Rick Gonzalez, Zoe Boyle, Tracee Ellis Ross.
  Készítők: Andrew Stearn (EP), John Dahl (DIR – Pilot), John Wells (EP), Nancy Pimental (CRTR/EP).
  Studió(k): John Wells Productions · Shed Media · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  AFTRA
 • Beautiful People
  Történet: futurisztikus sorozatötlet, aminek nagy esélye lesz. A történet a jövőben játszódik, ahol az emberek együtt élnek a mechanikus androidokkal, akik kiharcolták/megkapták (?) a másodrangú állampolgári jogot.
  Szereplők: Andrea Parker, Cody Christian, David Conrad, Ernie Hudson, Frances Conroy, James Murray, Jud Tylor, Madisen Beaty, Megalyn Echikunwoke, Patrick Heusinger, Tovah Feldshuh.
  Készítők: Michael McDonald (CRTR/EP), Robert M. Sertner (EP), Stephen Hopkins (DIR – Pilot), Kate Garwood (EP).
  Studió(k): ABC Studios · Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
  AFTRA
 • Chicago Fire
  Történet: tűzoltós koncepció lesz, Dick Wolf tollából. A célkeresztje alatt Chicago lánglovagjai, melyek között nem csak férfiak kapnak helyet.
  Szereplők: Taylor Kinney, Jesse Spencer, Eamonn Walker, Monica Raymund, David Eigenberg, Charlie Barnett, Lauren German, Teri Reeves, Merle Dandridge.
  Készítők: Danielle Gelber (EP), Derek Haas (CRTR/EP), Dick Wolf (EP), Jeffrey Nachmanoff (DIR – Pilot), Michael Brandt (CRTR/EP), Peter Jankowski (EP).
  Studió(k): Universal Television · Wolf Films.
  Forgatási helyszín: Chicago
  AFTRA
 • County
  Történet: egy Los Angeles-i kórházra helyeződik a hangsúly, ahol egy csapatnyi fiatal orvos, nővér, adminisztrátor azért küzd, hogy valahogy fenntartsák a munkájukat, mivel anyagi oldalról nagyon alul vannak finanszírozva.
  Szereplők: Jason Ritter, Michael Imperioli, Aimee Garcia, Michael B. Jordan, Jess Weixler, Agam Darshi, Norbert Leo Butz.
  Készítők: Jason Katims (CRTR/EP), Jeff Reiner (DIR – Pilot).
  Studió(k): Universal Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  AFTRA
 • Do No Harm
  Történet: egy briliáns idegsebészről szól, akinek van egy alteregója. A csavart az adja, hogy másik énje gonoszabb, és mindent, amit felépít a rendes, azt a földbe döngöli, így mind a magánéletében, mind a munkás életében gondjai adódnak.
  Szereplők: Steven Pasquale, Phylicia Rashad, Alana De La Garza, Mousa Kraish, Michael Esper, Ruta Gedmintas.
  Készítők: David Schulner (CRTR/EP), Michael Mayer (DIR – Pilot), Peter Traugott (EP), Rachel Kaplan (EP).
  Studió(k): Universal Television.
  Forgatási helyszín: Philadelphia.
  AFTRA
 • The Frontier
  Történet: egy western ötlet network tévére. Középpontjában egy utazó csoport, akik Missouri területéről akarnak eljutni a nyugati partra. Az 1840-es években járunk.
  Szereplők: Ethan Embry, Megan Ferguson, Jake McLaughlin, Bridget Regan, Al Weaver, Gina Bramhill, Chaske Spencer, Erik Jensen, Clancy Brown, Mustafa Shakir, Nathan Gamble.
  Készítők: Jeff Kwatinetz (EP), Josh Barry (EP), Shaun Cassidy (CRTR/EP), Thomas Schlamme (EP/DIR -Pilot).
  Studió(k): Prospect Park · Sony Pictures Television.
  Forgatási helyszín: Ausztrália.
  AFTRA
 • Hannibal13 részes berendelés
  Történet: Dr. Hannibal Lecter-ről, egy pszichiáterről és egy fiatal FBI profilozóról fog szól, aki képes empatizálni a sorozatgyilkosokkal. – Az alapok könyvből származnak, de már meg is filmesítették. A csatorna ennek fényében hamar berendelte sorozatnak.
  Szereplők: Hugh Dancy.
  Készítők: Bryan Fuller (CRTR/EP), David Slade (DIR – Pilot), Katie O’Connell (EP), Martha De Laurentiis (EP), Thomas Harris (BOOK).
  Studió(k): Gaumont Film Company.
  Forgatási helyszín: Ausztrália.
  AFTRA
 • Midnight Sun
  Történet: izraeli alapokon nyugszik, melyben egy olyan FBI ügynöknő kap szerepet, aki szektaszakértőként dolgozik. Célja, hogy egy alaszkai kommunának élő csoportot felkutasson, akik rejtélyes módon eltűntek.
  Szereplők: Julia Stiles, Titus Welliver, Michael Raymond-James, Connor O’Farrell, Emma Bell, Daniella Pineda, David Harbour, Alexia Fast, Oz Zehavi, Lucia Walters.
  Készítők: Alon Aranya (EP), Brad Anderson (DIR – Pilot), Lisa Zwerling (CRTR/EP), Noah Stollman (CRTR – Original Series), Oded Davidoff (CRTR – Original Series), Peter Traugott (EP), Rachel Kaplan (EP).
  Studió(k): Universal Television.
  Forgatási helyszín: Vancouver.
  AFTRA
 • Mockingbird Lane (előzőleg: The Munsters-remake2013 midseason)
  Történet: Megkapta a címét a The Munsters amerikai változata, melynél a készítők azt ígérték, hogy jóval emberszerűbbek lesznek a karakterek, mint az eredetiben. Annak idején úgy emlegették, mint a True Blood és a Modern Family mix-ét. A klasszikus szitkom szolgál majd alapul, melyben egy munkásosztályból való családnak a hétköznapiba nyerhetünk bepillantást.
  Szereplők: Charity Wakefield, Eddie Izzard.
  Készítők: Bryan Fuller (CRTR/EP), Bryan Singer (EP/DIR – Pilot), Eddie Izzard (PROD), John Wirth (EP).
  Studió(k): Universal Television.
  AFTRA
 • Notorious
  Történet: egy átívelő nyomozós sztoriról van szó, melyben egy nyomozónő kap szerepet, aki visszatér ahhoz a családhoz, ahol felnevelkedett, mint cselédnek a lánya. A csavart az a tény adja, hogy egy halálesetnek kell neki felgöngyölíteni. – A közeg eléggé szappanos lesz, illetve vagyonos fajta, szóval valószínűleg a pénz és az örökség állhatott a háttérben.
  Szereplők: Meagan Good, Tate Donovan, Victor Garber, Neil Jackson, Katherine LaNasa, Laz Alonso.
  Készítők: Gail Berman (EP), Gene Stein (EP), Liz Heldens (CRTR/EP), Lloyd Braun (EP).
  Studió(k): BermanBraun · Universal Television.
  AFTRA
 • The Revolution
  Történet: olyan emberekről szól, akiknek a célja a túlélés, illetve szeretteik megtalálása egy olyan világban, ahol az energia megszűnt létezni. Ezáltal se telefon, se kocsi, se számítógép, sőt lámpa sincsen. – Közbe persze kideríteni azt is, hogy mi ennek az oka. Kaland thrillerként emlegetik a műfaját. Berántós!
  Szereplők: Billy Burke, David Lyons, Giancarlo Esposito, Tracy Spiradakos, Graham Rogers, Anna Lise Phillips, Tim Guinee, Andrea Roth, JD Pardo, Zak Orth, Maria Howell.
  Készítők: Bryan Burk (EP), Eric Kripke (CRTR/EP), J.J. Abrams (EP), Jon Favreau (DIR – Pilot).
  Studió(k): Bad Robot Productions · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: Atlanta
  AFTRA

free web stats