Elstartol a True Justice Steven Seagal-lal

 
Beküldte: Kanyecc 2012 April 4, 16:59-kor a(z) videó témába.

A ReelzChannel a második sajátgyártású sorozatával rukkolt elő. Az első ugye a The Kennedys volt, amiről több tévécsatorna lemondott az érintett felek „befolyása” miatt. Egyedül ők vállalták be, hogy szembe mennek az árral, s egyből meg is ismertük a nevünket, mint hajdanán, 2006 táján az AMC-ét a Mad Men-nel. Tehát a True Justice a második megmozdulásuk, ami március 30-án startol el. Nem tudom, valaki benevezett-e már a pilotjára?

(Aki igen, azoknak üzenjük, hogy bátran merjen kommentelni, illetve a tovább mögötti utolsó előzetest csekkolja, mivel az egész évadnak az eseményét elénk tárja.)

13 részt kértek be belőle. A főszerepben Steven Seagal, aki mint exec. producer is helyet kap a stábban. Mellette Meghan Ory, Sarah Lind, Warren Christie és William „Big Sleeps” Stewart a szereplőgárdában. A készítők sorában: Keoni Waxman (mint rendező), Nicolas Chartier és Phillip B. Goldfine. – Szóval van itt Once Upon a Time-os és Alphas-os arc is. Péntekenként adja a tévécsatorna, 21 órás blokkban. Amit még érdemes tudni, hogy március 23-án leadtak egy bizonyos: Steven Seagal: A Life of True Justice című színfalak mögötti cuccot.Teljes évadra szóló előzetes:free web stats