CSI: Miami – 5.01 – Rio

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 8, 12:28-kor a(z) CSI: Miami témába.

csimiami_501_1.jpg
Premier:
2006/09/18
Írta: Sunil Nayar
Rendezte: Joe Chappelle

Horatio és Eric, Rio de Janeiroba mennek, hogy végképp hűvösre tegyék Antonio Riazt, ami első ránézésre nem bizonyul könnyű menetnek, mivel a brazilok nem éppen segítőkészek. Mind ezalatt, Horatioék összetalálkozik Yelinával, aki arra kéri őket: találja meg Raymond-ot, mivel rossz utakra tévedett…

Megjegyzés: A történések nagyon elszaladtak. Elengedik Riazt, aki egyből élvezi a szabadság ízét, de meg kell tanulniuk, hogy Brazilia nem Amerika. Ott minden másképp megy. Hiába az összeszedettség, a bűnüldözés sokkal fejletlenebb, ezért nem csoda, hogy pont a gyerekekre szállnak rá a bandák, akiket jobb élet hitében drogcsempészésre vesznek rá. Raymond is egy ilyenbe keveredik bele. Apja halála után már semmi sem érdekli, nem nagy meglepetés számomra. Érdekes, hogy mennyi különbség van a családban. Míg Horatio a bűnt üldözi, addig unokatestvére bűnözők között keresi „boldogságát”.

csimiami_501_2.jpg
Nem részt láttam a sorozatból, de valahogy az első évadhoz képest – amiből 10-16 részt láthattam – sok változást véltem felfedezni. Ez nem véletlen. Öt évad alatt sokat finomodott a rendszer. Egy rész alatt, azonban még nem jött le igazán mi lenne ez, ezért felkarolom a sorozatot és viszem! Ti is tegyétek ezt.

Tracklist:
“Auto Rock” by Mogwai
“We’re No Here” by Mogwai
“Window” by Richard Buckner

This entry has a rating of 3.5

free web stats