Emlékeztető: Dr. Csont 6. évad + Roast – Nagy Feró

 
Beküldte: Kanyecc 2012 April 16, 20:05-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:25-tól az RTL Klub-on: Bones – 6×01.
Ma. 22:25-től az RTL Klub-on: Roast – Nagy Feró.

(Jah, és nem feledni, hogy az m1-re visszatér a Hacktion 2×09-es részével, mivel most kisebb szünetre vonult.) Az RTL Klub folytatja a Dr. Csont-ot. Igazából ez majd nekünk lesz egy „könyvjelző”, hogy mikor is kezdte el azt a bizonyos 6. etapját. Folytonosan adta, szóval ez nem újdonság.

Az viszont igen, hogy leadják utána a Showder Klub különkiadását, a Roast – Nagy Ferót, amit április első felében vettek fel. „Műfajt teremt az RTL” – olvashattuk mostanság a nagyobb médiablogokon, hiszen megint csak egy olyan ötlettel állt elő, ami Amerikában évek óta hódít – nagy sikerrel, jegyzem meg –, míg idehaza a nézők majd néznek, mint borjú az újkapura, hogy megint feltalálták a spanyolviaszt. Az első égetés tehát Nagy Feróval startol. A műsorban majd: Kovács András Péter, Kiss Ádám, Dombóvári István és Rekop György, illetve Zalatnay Cini, Tereskova, Ganxsta Zolee, Sipos Péter, Magyar Attila és Jáksó László fog vicesebbnél vicesebb sztorikkal előállni.

Érdemes lesz megnézni. Lehet lesz is róla kritika. Milyenre sikerült az első Roast. Vélemények persze jöhetnek adás előtt, és után. Nézzétek, mert jó lesz.


free web stats