CSI: Miami – 5.02 – Going Under

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 11, 13:56-kor a(z) CSI: Miami témába.

csimiami_502_21.jpg
Premier:
2006/09/25
Írta: John Haynes, Marc Dube
Rendezte: Matt Earl Beesley

Calleigh egy bűntény helyszínéről tart a laborba, amikor leszorítják az útról egy csatornába. Nem kell sokat gondolkodnia, hogy rájöjjön: A tettesnek a bizonyíték eltűntetése volt a fő célja. A szálak egy kriptakirályok nevezetű motoros bandához vezetnek, akik valami nagyon nagy biznisz elé néznek, újdonsült találmányuk révén…

Megjegyzés: Nem adom fel. Bár már egyszer megtettem az első évad hajnalán. Most feltenném a kérdést: Mi tetszett nekem, akkoriban ebben a sorozatban annyira, hogy 5/5-re értékeljem? Hát jó kérdés, még máig nem tudom. Annyi szent, hogy a színvilága nagyon bejön. Ezek a felturbózott, vakítóan tiszta színek, tájak, nekem nagyon bejönnek, de a nyomozás sajna nem igazán. Spinoff, de akkor sem lehet hasonlítgatni az eredetihez, mely szerintem még mindig sokkal jobb.

A történet számomra túl snassz volt. Hallottam már ilyen fegyverekről, de hogy ezt alkalmazni utcai szinten (…) hááát az már nekem kicsit betett. Calleigh-ről annyit, hogy elő jönnek a gimis kori dolgok, melyeket jobb fel nem tépni. Elgondolkodtató még Horatio jelenléte. Szerintem, ehhez a részhez nem sok köze van. A másik meg a tipikus: „fiam” beszólása, amitől már a falra mászom. Eddig két részt láttam frissibe, mindkettőben ellőtte. (Falra mászom tőle :D)

Nem sokat beszéltem a vágástechnikáról, mert talán nem tűnt eddig fel, ám a mostani részben igen csak szembetűnt, milyen gagyi, szar, fostalicska. Már bocsánat. Gondolok itt azokra a részekre, amikor bejön a képmegosztás. Hát azt nem tudom, honnan szalasztották, de igen gázosak. Továbbá, amikor a fiúk neki állják megvizsgálni az olajt. Nos, akkor is megbombáznak egy elég durvával bennünket.

This entry has a rating of 2.5

free web stats