1 kasza, 1 berendelés az ABC Family-nél

 
Beküldte: Kanyecc 2012 April 26, 22:58-kor a(z) Berendelés,Canceled/Ended: 2011/12 témába.

Az ABC Family nem kért be több epizódot a Make It or Break It című sorozatából, amelynek épp a 3. évadja van terítéken. Az ok teljesen adja magát. Az első évadkor 20 epizód alatt áltagban 2.5 milliót produkált, a másodikkor – azonos részszám mellett–  2.1 milliót, míg a tavasszal startolt legújabbnál 1.26 millión van átlagban, ami nagyon alacsony. Mindezt 4 rész után!

A hátra maradt részeket azért le fogják adni. A sorozatfinálé így május 14-re fog esni. A nagykérdés, hogy a készítőknek jut-e idejük a korrekt zárásra. A sztori épp arról szól, hogy a csajokat készítik fel az olimpiára.

(Zárójelesen kérdezném, hogy a The Secret Life of the American Teenager sorsa is hasonló lesz-e, hiszen bőven 2 millió alatt mozog. Oké, veteránabb a veteránok között, így élvezhet valamilyen szinten előnyt, de akkor is. 1.6 millió manapság kevés az ABC Family háza táján. Vagy még sem?!)

A csatorna a MIoBI kaszálása előtt két nappal rendelte be a The Lying Game folytatását. A fura, hogy fentebb az 1.2 milliós átlagnézőszámot alacsonynak véltük. 1.37 milliós átlaggal zárta a nyári felvonását.


free web stats