2012/13-as pilotötletek: Fox – drámák

 
Beküldte: Kanyecc 2012 April 28, 12:25-kor a(z) Pilottervek: 2012/13 témába.

Elérkeztünk az utolsó országos tévécsatornához, a Fox-hoz. Ha a kategória linkjére kattintatok, akkor vissza tudjátok nézni a The CW-ét, az NBC-ét, az ABC-ét és a CBS-ét. A csatorna összességében 16 pilotot rendelt be leforgatásra. Ebből 5 dráma, a maradék szitkom. A Fringe berendelése után valahogy úgy vagyok vele, hogy ez a szám pont elég. Csak hát maga a felhozatal olyan, hogy kb. egyiket se tudnám elképzelni a képernyőre.

Bocs, egyet igen. A Guilty megmozgatta a fantáziám, hiszen a készítők sorában ott van McG, akit szeretünk a Fastline óta, valamint Greg Berlanti, aki nálam a Dirty Sexy Money-val lopta be magát a szívembe. Mellesleg a sztori se rossz. Ügyvédes sorozat, remeknek tűnő átívelő szállal. Már-már a The Good Wife-ra hajaznak. Szerintem személyében egy biztos 2012/13-as újoncot látunk. A többiek pedig… hát talán még a The Asset, de úgy istenesen: a felhozatal eléggé drámai. Szerintetek melyiket rendelhetik be belőlük?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal előbb:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv szolgált alapul, és annak az írója.

 • The Asset
  Történet: New York-i CIA ügynöknőről szól, aki a bevetéseikor fotósnak álcázza magát.
  Szereplők: Bradley Whitford, Ali Larter, Hamish Linklater, Jamie Chung
  Készítők: Josh Friedman (CRTR/EP), Neil Burger (DIR – Pilot)
  Studió(k): 20th Century Fox Television
  Forgatási helyszín:
  AFTRA
 • Guilty
  Történet: egy ex-ügyvéd áll a középpontba, akinek nevét besározzák, így megfosztják a tisztségétől. Hivatását noha nem űzheti, de azért tanácsadóként a háttérből segíti kollégáit, s emellett elkezd nyomozni az ügyében is, hogy vajon ki húzta csőbe.
  Szereplők: Cuba Gooding Jr., Eva Amurri Martino, Jay Harrington, Julian Morris, Sharon Leal
  Készítők: Greg Berlanti (EP), Marc Guggenheim (CRTR/EP), McG (EP/DIR – Pilot), Melissa Kellner Berman (CO-EP), Peter Johnson (EP).
  Studió(k): Warner Bros. Television · Bonanza Productions · Berlanti Productions · Wonderland Sound and Vision
  Forgatási helyszín: New York
  AFTRA
 • Mastermind
  Történet: műfaja thriller, alapkoncepciója pedig egy ex-FBI ügynökről szól (Kevin Bacon), aki egy sorozatgyilkost próbál elkapni, Joe Carroll-t (James Purefoy). A nyomozás során persze beficcennek a modernkor újdonságai.
  Szereplők: Kevin Bacon, James Purefoy, Shawn Ashmore, Natalie Zea, Valorie Curry, Jeananne Goossen, Nico Tortorella, Adan Canto, Billy Brown, Kyle Catlett
  Készítők: Kevin Williamson (CRTR/EP), Marcos Siega (DIR – Pilot)
  Studió(k): Warner Bros. Television · Outerbanks Entertainment
  Forgatási helyszín: Atlanta
  AFTRA
 • Mob Doctor
  Történet: egy fiatal nő áll a középpontban, aki elismert szívsebész. Van neki egy testvére is, aki szerencsejáték függő, melynek hatására adóságokba zuhan. A sztoriba még beékelődik a Chicago-i maffia is, mivel orvosunk közben nekik dolgozik, hogy megvédje családtagját.
  Szereplők: Jordana Spiro, Zach Gilford, William Forsythe, James Carpinello, Jesse Lee Soffer, Jamie Lee Kirchner, Floriana Lima, Zeljko Ivanek, Wendy Makkena
  Készítők: Josh Berman (CRTR/EP), Michael Dinner (EP/DIR – Pilot), Rob Wright (CRTR/EP)
  Studió(k): Sony Pictures Television
  Forgatási helyszín: Chicago
  AFTRA
 • Rogue
  Történet: Egy másik CIA-s sorozat, ami azért hangozhat furcsának, mivel egy 14 éves lány áll a középpontban, aki a CIA-nak kezd el dolgozni, miután elvesztette szüleit.
  Szereplők: Angela Bassett, Julian McMahon, Rick Schroder, Saxon Sharbino, Louise Lombard, Greg Ellis (recur)
  Készítők: Becky Clements (EP), Brett Ratner (EP/DIR – Pilot), Karyn Usher (CRTR/EP), Mary Adelstein (EP), Shawn Levy (EP)
  Studió(k): 21 Laps/Adelstein Productions · 20th Television
  Forgatási helyszín: Los Angeles
  AFTRA

free web stats