Flashpoint: 5. évaddal búcsúzik

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 2, 0:01-kor a(z) Berendelés,Canceled/Ended: 2011/12 témába.

A CTV sajtóközleményt adott ki a Flashpoint kapcsán. Előzőleg már berendelték az ötödik évadját, ami elvileg 18 részes lett volna. Ezért is döbbentett le a húzások, hogy akkor most ezt miért kell közölniük. Az ok kézenfekvő lett, miután elolvastam a közleményt: a csatorna 75. epizóddal zárni fogja a sorozat életciklusát. Ergo, az utolsó 13 (!) részt kapjuk. Mínusz 5-ben vagyunk Hello! De nem tudunk mit tenni, bár azt szerintem még nem pontosították sehol se, csak az egyes oldalak tették hozzá az alapján, hogy a 4.-nél ennyit kaptunk.

A Flashpoint nem teljesített rosszul. A CTV-n átlagban 1.13 milliót produkált, míg a CBS műsorán olykor 8 millió felett is ment. Az ismétléseinek a jogát, mármint a szindikátusit az ION tévécsatorna vásárolta meg, s adta sikerrel. Mellesleg a jogait több mint 100 országnak adták el. Idehaza a TV2 műsorán láthattuk.

A forgatás Torontóban fog zajlani szokás szerint. Sok jót olvastam róla twitteren. Többször be is próbálkoztam vele, de sajnos nekem ez a fajta kanadai krimiség nem jött be. Túlságosan egyízű volt. Ezért eshetett meg az, hogy kb. 4-szer kaszáltam eltérő időszakokban, időt hagyva a „hát ha most megkedvelem” érzésnek. Hát nem jött be!


free web stats