NBC újoncok (1) – Go On

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 13, 22:00-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom

Stúdiók: Universal Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Írók: Scott Silveri (Friends, Joey, Perfect Couples).

Rendezők: Todd Holland (Wonderfalls, Malcolm in the Middle, Miss/Guided, Free Agents)

Producerek: Karey Burke (Miss/Guided, The Beautiful Life: TBL, True Beaty, Free Agents)

Szereplők: Allison Miller (Kings, Terra Nova), Khary Payton (General Hospital), Suzy Nakamura (Half & Half, Help Me Help You, 10 Things, I Hate about You), Matthew Perry (Friends, Studios 60 on the Sunset Strip, Mr. Sunshine), Laura Benanti (Starved, Playboy Club, Eli Stone, Law & Order: SVU) és Julie White (Cavemen).

Történet: egy arogáns sportriporter áll a középpontjában, aki egy tragédia után az őt ért sokkot egy terápiás csoport foglalkozás keretében adja ki magából, hogy végre megnyugvásra leljen. Hogy ez mennyire fog sikerülni neki, na és a terápia résztvevőinek…

Berendelve: 13 epizód.

Várható vetítés: 2012. augusztus

Kanyecc szerint: Kétségtelen, hogy Matthew Perry volt az egyik húzóembere a Go On-nak és miatta próbálja be az NBC. A Studios 60 on the Sunset Strip-pel és a Mr. Sunshine-nal belopta magát a szívembe, a Friends-ről nem is beszélve. Muszáj lesz belenézni, főleg hogy egy sportriportert alakít, ami nem áll messze tőle. A készítők között nincsenek neves arcok. Általában egy évadot élt sorozatkészítők, amire nem lehet alapozni, de pont ezért adok neki egy 65%-os várós faktort. Amúgy Julie White eléggé illúzióromboló.

tess szerint: Ha ez eddigi mérleget vesszük alapul akkor Perry eddigi összes fall season sorozata tuti befutónak bizonyult. Így aztán a minőségre és persze a remek atmoszférára nem lesz panasz, már csak Todd Holland rendezése miatt sem. Ami viszont aggodalomra adhat okot, hogy Perry a Friends óta csak szenved, egyetlen sorozata sem élte meg a 2. évadot és minőségét tekintve a Mr. Shunshine is hagyott kivetnivalót maga után. Mindenesetre a korai start és a The Voice talán dob valamit a renomén, én speciel 100%-ra teszem a túlélési esélyét, vagyis az 1. évad tuti végig megy.


free web stats