NBC újoncok (2) – The New Normal

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 13, 22:15-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom

Stúdiók: 20th Century Fox Television · Ryan Murphy Productions.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Írók: Ali Adler (Family Guy, Just Shoot Me!, Commander in Chief, No Ordinary Family, Glee, Chuck).

Rendezők: Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee, American Horror Story, Popular).

Producerek: Dante Di Loreto (The Glee Project, American Horror Story, Glee).

Szereplők: Andrew Rannells (Girls), Bebe Wood, Ellen Barkin, Georgia King (Sugartown, Kis Dorrit), Jayson Blair (The Hard Times of RJ Berger), Justin Bartha (Teachers) és NeNe Leakes (Glee).

Történet: egy meleg pár áll a középpontban, illetve egy béranya.

Berendelve: 13 részre

Várható vetítés: Ősztől minden kedden 21:30-tól

Kanyecc szerint: Meg van a véleményem a hasonló koncepciókról: felejtősek! Az ABC próbálkozott be a 2011/12-es idényben a Work It-tel, amit egyetlen szerkesztő kollégával se mertünk bepróbálni. Sajnos (francokat!) ez a műfaj rohadt távol áll tőlünk, és igazából le se kötne bennünket. Tudjuk, hogy Amerika lázad a feketék szerepeltetésének hiánya, illetve a melegek háttérbe szorítása miatt, de hol nem szarom le?! Várós faktorja: 10%, túlélési esélye: 10%, csak azért, mert Ryan Murpy készíti el.

tess szerint: Ryan Murphy sorozat, szóval potenciál akad benne, sőt talán még a The Voice utózöngéjével is tud valamit kezdeni. Az alapkoncepcióban sok fantáziát ettől függetlenül nem látok és a time slot sem egy életbiztosítás. Egyedül Murphy kétes renoméja dobhat valamelyest az esélyein, az meg ugye nem minden. Én olyan 60%-ra tippelem a túlélési esélyeit.


free web stats