NBC újoncok (3) – Save Me

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 13, 22:30-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom

Stúdiók: Original Film · Sony Pictures Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Írók: John Scott Shepherd (The Days).

Rendezők: Scott Winant (The Insiders, thirtysomething, My So-Called Life, Cupid, Huff, Californication).

Producerek: Neal H. Moritz (Big C, Point Pleasant, Prison Break, True Calling) és Vivian Cannon (The Big C).

Szereplők: Heather Burns (Twenty Good Years, Bored to Death, The Unisuals), Alexandra Breckenridge (Dirt, Life Unexpected, True Bloods, American Horror Story, The Ex-List, Family Guy), Michael Landes (Special Unit 2, The Wedding Bells, The Ex-List, Upstairs Downstairs), Anne Heche (Men in Trees, Hung, Blackout), Madison Davenport (Shameless USA) és Lamman Rucker (Meet the Browns).

Történet: egy elvált nő áll a középpontjában, aki próbál új életet kezdeni – miután még autóbalesete is volt –, egy olyant, amilyenre régóta vágyott, de sose kapta meg. Remélhetőleg most jön el számára ez az életciklus.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: Mid-seasonben jön

Kanyecc szerint: Első blikkre jónak tűnik, hiszen kiköpött csajos szitkomot akarnak elénk tálalni. Ehhez pedig minden adott. A producerek között két The Big C-s kapott helyet, akik értik a dolgukat. A szereplőgárdára se lehet panaszunk. Anne Heche visszatér a képernyőre. A Men is Trees-ben imádtam. Nem lesz probléma vele. Lesz benne minden, azaz ex-férj, annak szeretője, és a lányuk, valamint megannyi humor. Kicsit várósabb, mint a Go On. Olyan 70%-ot adok neki, na meg túlélésben olyan 60%-ot.

tess szerint: Csajos sitcom és Anne Heche, hmm… az NBC tényleg komolyan gondolja ezt a nyitást a női közönség felé. Én simán vevő lennék rá, de sajnos csak mid-season, ami ugye nagyban rontja a túlélési esélyeit. Mindenesetre egy 60%-os túlélési esély jár neki, de csak Heche miatt.


free web stats