NBC újoncok (4) – Revolution

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 13, 22:45-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Akció-dráma.

Stúdiók: Bad Robot Productions · Warner Bros. Television.

Forgatási helyszín: Atlanta.

Író: Eric Kripke (Tarzan, Ghostfacers, Supernatural).

Rendező: Jon Favreau (Friends, Ironman).

Producerek: Bryan Burk (Alias, What About Brian, Six Degrees, Alcatraz, Fringe, Undercovers, Person of Interest) és J.J. Abrams (Alias, Lost, Fringe, Alcatraz).

Szereplők: Billy Burke (Wonderland, 24), David Lyons (ER, Sea Patrol The Cape), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Once Upon a Time), Tracy Spiradakos (Being Human), Graham Rogers, Anna Lise Phillips, Tim Guinee (The Good Wife), Andrea Roth (Blue Bloods, Rescue Me, Ringer), JD Pardo (Hidden Palms, Drive) és Zak Orth (NYC 22).

Történet: egy olyan világot tár elénk, ahol az energia megszűnt létezni. Ezáltal se telefon, se kocsi, se számítógép, sőt lámpa sincsen. Ergo, a sötét középkor ránk köszönt! Az emberek egy csoportja próbál túlélni, valamint kideríteni azt, hogy mi történt egyik napról a másikra, – s emellett megtalálni szeretteiket a világban.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: Ősztől hétfő esténként 22 órától a The Voice után.

Kanyecc szerint: Nem hinném, hogy túl kell ragoznom. Amiben a Bad Robot Productions-nek benn a keze, az már simán megér egy csekkolást. Ezen kívül a producerek között: Bryan Bulk és J.J. Abrams, akik megannyi sorozattal bizonyítottak. A premiernél ott leszek. Abszolút várós kategória, azaz 100%-ot meg lehet adni simán úgy, hogy rá se pillantottam a szereplőgárdára. A problémát maximum a hype okozhatja számára, de azért egy 75%-os túlélési esélyt simán bemerek tippelni neki. Jó lesz ez, várjuk az első előzetesét.

tess szerint: A high-concept ugye mostanság igen csak haldoklik, Abrams is befürdött vele, szóval csak óvatosan kell kezelni a műfajt. Ettől függetlenül viszont a készítők neve, a durva hype faktor és a nagy kérdések tuti eladják. 100% a túlélési esélye, sőt szerintem az elsők közt zsebeli be a back nine-t is. Csalódnék, ha a The Voice felvezetéssel minimum ennyire nem futná a készítőktől.


free web stats