NBC újoncok (5) – Animal Practice

 
Beküldte: tess 2012 May 13, 23:00-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Stúdiók: American Work · Universal Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Alessandro Tanaka, Brian Gatewood

Rendező: Anthony Russo (Happy Endings, Community), Joe Russo (Carpoolers, Up All Night, Community)

Producerek: Ravi Nandan (Best Friends Forever), Scot Armstrong (Best Friends Forever, Hangover 2)

Szereplők: Amy Huberman (Threesome), Bobby Lee (MADtv), Justin Kirk (Weeds), Kym Whitley (The Life & Times of Tim), Tyler Labine (Reaper, Mad Love, Sons of Tucson)

Történet: egy House-hoz hasonló habitusú állatorvos áll a középpontban, aki odavan az állatokért, ellenben a gazdikat már ki nem állhatja.

Berendelve: 13 részre

Várható vetítés: N/a

Kanyecc szerint: Az NBC bízik azért a Best Friends Forever atyjaiban, még ha az idei évben félre is siklott a mutatvány. A szereplőgárda jónak tűnik. Az pedig, hogy orvosos szitkom érkezik network-re, szerintem forradalom. Az ötlet eléggé eredeti, mert így hirtelen fel se tudnék egy hasonlót se sorolni az elmúlt 10 évben – bár volt egyáltalán? Várós faktorja minimum az átlag felett van, így megadom neki a 60%-ot. Hogy mennyire lesz esélye túlélni, ahhoz kellene egy műsorrend is, mert így eléggé nehéz belőni, talán 40%-ot mondok.

tess szerint: A készítők és az alapkoncepció nem győzött meg, ellenben a casting hibátlannak tűnik. Kirk és Labine már önmagában garancia a humorra, amit Whitley csak tovább erősít. Ha az írók életképes scriptet harácsoltak össze, akkor nem lehet probléma, bár a re-cast némi aggodalomra adhat okot. Részemről 65% a túlélési esélye, mindenesetre nagy szégyen lenne, ha nem érné meg az 1. évadot ilyen nevek mellett.


free web stats