NBC újoncok (6) – 1600 Penn

 
Beküldte: tess 2012 May 13, 23:15-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Egykamerás sitcom

Stúdiók: 20th Century Fox

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Jon Lovett, Josh Gad (Good Vibes, Woke Up Dead, Back to You)

Rendező: Jason Winer (Modern Family, New Girl)

Producerek: Jon Lovett, Josh Gad (Good Vibes, Woke Up Dead, Back to You)

Szereplők: Amara Miller (The Descendants), Andre Holland (Sex with Benefits), Benjamin Stockham (Sons of Tucson), Bill Pullman (Torchwood: Miracle Day), Brittany Snow, Jenna Elfman (Courting Alex, Accidentally on Purpose), Josh Gad (Back to You), Martha MacIsaac (Magi-Nation)

Történet: családi sitcom a Fehér Házban az USA elnökével, a First Lady-vel és a cseppet sem normális gyerekekkel.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: Mid-season

Kanyecc szerint: berakják a csütörtöki blokkba és érik a felvirágzás, de az NBC helyében még bepróbálnék egy új timeslot felépítését is vele, annyira erősnek bizonyul. Maga az alapötlet az, amivel szerintem sokunkat megvesznek. Egykamerás kivitelezésben pedig még hogy! Bill Pullman-nel simán megszavazom neki a 80%-ot, a várós faktorja viszont cirka 99,9%-on áll.

tess szerint: Az alapötlet pazar, bár nem is olyan rég láttunk rá példát, szóval… Mindenesetre a szereplőkre nem lehet panasz, Pullman neve alapból garancia a minőségre, így aztán már tényleg minden az írókon múlik. Azt mondjuk nem értem, miért a mid-seasonben indul, igaz ott tuti befutó lehet. 75% a túlélési esélye, ha csak nem jön be valami kardinális hiba.


free web stats