Földön, jégen keresztül…

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 9, 10:27-kor a(z) DVD témába.

A History Channel ezelőtt 5 évaddal berendelt egy eléggé extrémnek tűnő dokureality-t. Az Ice Road Truckers volt ez, amelyben olyan kamionsofőrök életét követhettük nyomon, akik zord körülmények között fuvaroznak a mindennapi betevőjükért. A sorozat felkapott lett. A csatorna zöld utat adott egy spinoff-nak, az IRT: Deadliest Roads-nak, ami Ázsiában, a Himalája lábánál játszódik, ahol sok az idióta sofőr.

Két olyan doku-reality, ami anno nem tetszett, legalábbis annyira nem kötött le, ehhez képest most rabjai vagyok. Főként a spinoff-nak. Azért ajánlanám az autós oktatóknak a figyelmébe, hiszen egy Indiában teljesen másképp mennek a dolgok. Ott a buszsofőrök extrabónuszt kapnak, ha meghatározott idő alatt, vagy épp – előtt eljutnak A-ból B-be. Akinek van felesleges ideje, vagy szereti a műfajt, az mindenképp nevezzen be mindkettőre, mert könnyedén a rabjává válhat. Tess is nézi, én is nézem.

Május 10-től kapható mindkettő legfrissebb etapja DVD-n. Nem MOD-verzióban, szóval lehet rákölteni bátran, bár inkább a torrentet javaslom.


free web stats