NBC újoncok (7) – Chicago Fire

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 13, 23:30-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Dráma.

Stúdió(k): Universal Television · Wolf Films.

Forgatási helyszín: Chicago.

Író: Michael Brandt és Derek Haas.

Rendező: Jeffrey Nachmanoff (Homeland).

Producerek: Danielle Gelber, Dick Wolf (Law & Order-franchise, Deadline, Conviction, Dragnet) és Peter Jankowski (Law & Order-franchise).

Szereplők: Charlie Barnett (Miami Vice), David Eigenberg (Sex & the City), Eamonn Walker (Oz, King, The Whole Truth, Justice), Jesse Spencer (Neighbours, House), Lauren German (Happy Town, Hawaii Five-0), Merle Dandridge (Sons of Anarchy), Monica Raymund (Lie to Me, The Good Wife), Taylor Kinney (Trauma, Vampire Diaries, Fashion House) és Teri Reeves (Three Rivers, Battleground).

Történet: tűzoltós koncepció lesz, Dick Wolf tollából. A célkeresztje alatt Chicago lánglovagjai, melyek között nem csak férfiak kapnak helyet.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: Ősztől szerda esténként 22 órától

Kanyecc szerint: Dick Wolf levakarhatatlan a képernyőről. A Law & Order-franchise eléggé megfogyatkozott, ezért az NBC úgy döntött, ad neki még egy másik melót is egy tűzoltós drámának a kivitelezésében. Na, ez azért is hangzik jól, mert hiányzik a Rescue Me az életünkből. Ugye az F/X-ről búcsúzott tavaly. Másrészről, nem azok a műfaji alkategóriákat erőltetik, amik amúgy se mennek, mint pl.: a kórházas. A főszereplők között is akadnak olyan arcok, akik ígéretesek, mint Monica Raymund vagy Jesse Spencer. Meglátjuk. Várós faktorja: 80% felett, túlélési esélyeWolf hanyatlása maitt mindössze – 50% körül.

tess szerint: Dick Wolf koncepciót váltott, kérdés mire lesz mindez elég. Mondjuk azért az már alapból nem semmi, hogy egy régi sorozata vezeti fel majd az újoncot, így relatíve a közönséggel nem lehet gond. Kérdés a sztori mennyire követi a klasszikus iskolát vagy esetlegesen mennyire megy el a modern látvány orientált képi világ felé. Én mindenesetre borítékolom a túlélését, minimum 2 “back nine” dráma kell a csatornának és az egyik tuti ez lesz, így 100% a túlélési esélye.


free web stats