NBC újoncok (8) – Guys with Kids

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 13, 23:45-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Többkamerás szitkom.

Stúdió(k): Holiday Road · Universal Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Charlie Grandy (Saturday Night Live, Daily Show).

Rendező: Scott Ellis (Weeds, 2 Broke Girls, Running Wilde).

Producerek: Kenny Schwartz (Two Guys, a Girl and a Pizza Place; Do Over; American Dad), Amy Ozols (Late Night with Jimmy Fallon, Who Wants to Be a Millionaire) és Jimmy Fallon (Late Night with Jimmy Fallon).

Szereplők: Anthony Anderson (The Shield, K-Ville, Law & Order), Courtney Henggeler (orignal – Working Class), Jamie-Lynn Sigler (Entourage, The Sopranoss), Jesse Bradford (Outlaw), Sara Rue (Less Than Perfect, Eastwick), Tempestt Bledsoe (The Replacements) és Zach Cregger (Friends with Benefits).

Történet: három, a harmincas éveikben járó férfiról szól, akik úgy nevelik saját gyermeküket, hogy közben még ők maguk is néha azok.

Berendelve: 13 részre

Várható vetítés: Ősztől szerda esténként 20:30-től

Kanyecc szerint: Raising Hope-klón a láthatáron. Le se tagadhatnák, hogy egy „valami hasonlót” akarnak letenni az asztalra. A gyerekek általában megfogják a nézőket. Elvileg a CBS szitkomblokkja ellen fog menni, bár az ABC-s ellen se lenne könnyebb felállásban. Jimmy Fallon miatt bizakodom, viszont Kenny Schwartz-tól sokat várok. Kíváncsivá tettek, hisz a szereplőgárda se rossz, bár sok a Friends with Benefits-es tag. Akik maradtak a csatornánál, azok itt vannak (?). Várós faktorja: 30%, túlélési esélyeire pedig: 40%-ot adnék.

tess szerint: Kissé megfáradt koncepció, láthatóan az NBC más csatornák babérjaira szeretne törni. Nagy kérdés, hogy az Animal Practice mennyire tudja majd felvezetni, de én nem fűznék hozzá túl sok reményt. Ellenben ha egy Up All Night sikeres tudott lenni, akkor ebben is akad kb. annyi potenciát. Részemről 40% a túlélési esélye, vagy még kevesebb, elvégre az NBC szépen bezsákolt sitcom utánpótlásból.


free web stats