NBC újoncok (10) – Infamous (a.k.a. Notorious)

 
Beküldte: tess 2012 May 14, 0:19-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Universal Television · BermanBraun.

Forgatási helyszín: ???

Író: Liz Heldens (Prime Suspect US, Love Bites, Mercy, Friday Night Lights).

Rendező:  Peter Horton.

Producerek: Gail Berman (Alphas, The Cape, Mercy, Angel), Lloyd Braun (Alphas, The Cape, Mercy), Devin Rich (Parenthood, The West Wing), Gene Stein (Alphas, The Protector, The Cape).

Szereplők: Meagan Good (Californication), Tate Donovan (Damages, The O.C.), Victor Garber (Charlie’s Angels, Web Therapy, Eli Stone, Alias, Justice), Neil Jackson (Make I tor Break It, Upstairs Downstairs, FlashForward, Blade The Series), Katherine LaNasa (Two and a Half Men, Big Love, Love Monkey), Laz Alonso (Breakout Kings, Eyes, Southland), Ella Rae Peck (Gossip Girl).

Történet: Vivien Bowers-t,  a notórius parti cicát holtan találják, de ez látszólag nem lep meg senkit. Azonban egy FBI ügynök másként látja az estet és beszervezi a lány egyik legjobb barátnőjét, hogy az inkognitóban térjen vissza a családhoz, ahol nevelkedett és derítse ki az igazságot.

Berendelve: 13 rész.

Várható vetítés: Mid-season.

Kanyecc szerint: nekem tetszenek a szappanos sorozatok. Hozzák a berántós faktort, végtére a Revenge-nél és a Dirty Sexy Money-nál is működött. Kíváncsi leszek-e rá? Igen! Pilot alapján döntesz? Igen. Várós? Abszolút nem, ezért adok neki 40%-ot.

tess szerint: Hiába a remek casting és hiába az NBC bejáratott projektgyárosa Liz Heldens, ha ebből a sorozatból sem lesz semmi. Heldens eddig csak 1 évados sorozatokat szállított, szóval a csatorna mid-seasont illetően is tutira próbált menni. Hogy ez mire lesz elég majd kiderül, mindenesetre a sztorit itt is más csatornák sikersorozataiból ollózták össze. Ennek fényében aztán 50% a túlélési esélye, “back nine”-ról és hasonlókról meg ne is álmodjon senki.


free web stats