NBC újoncok (11) – Do No Harm

 
Beküldte: tess 2012 May 14, 0:30-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Universal Television, Traugott Company

Forgatási helyszín: Phiadelphia

Író: David Schulner (The Playboy Club, The Event, Trauma, Kings)

Rendező: Michael Mayer (Smash)

Producerek: Peter Traugott (Ringer, Samantha Who?), Rachel Kaplan (Ringer), Cathy M. Frank (GCB, The Event, FlashForward, Runaway)

Szereplők: Alana De La Garza (CSI Miami, LOLA), Mousa Kraish (Blue Bloods), Michael Esper, Phylicia Rashad (Cosby), Steven Pasquale (Up All Night, Rescue Me), Sarah Allen (Being Human), Jason Blicker (King)

Történet: Dr. Jason Cole egy nagyra becsült és tisztelt idegsebész, akit karrier és megbecsülés övez az életben. Azonban van egy mély és sötét titka, amiről senki sem tud. Jelesül van egy titkolt énje Ian Prince, aki rendszeresen előtör belőle és veszélyezteti mindazt a szépet és jót, amit elért eddig az életben.

Berendelve: 13 részre

Várható vetítés: Mid-seasonben vasárnap esténként 22 órától.

Kanyecc szerint: Ha a promókép alapján kellene döntenem, azt mondanám rá, hogy ide vele! Nagyon eltalálták. Bejövős. Ha tovább pásztázom a szereplőgárdán és a készítőgárdán, akkor nézek, de igazából nem áll össze a kép. A történet viszont kihozza belőle a várós faktor túlnyomó részét, mivel egy Jekyll & Hyde-féle orvosos drámát kapunk, amivel még nem találkoztam. Egye fene, 80%-ot megszavazom neki, mert újítást kapunk.

tess szerint: A sokadik Jekyll és Hyde produkció újfent egy bejáratott NBC-s creatortól. Egyre inkább úgy tűnik, hogy Greenblatt tutira ment a mid-seasont illetően és legalább fél évados sorozatokat rendelt be.  A projekt jelenleg bőven felemás megítélésű nálam, van benne potenciál, kérdés a készítők melyik irányba viszik el. Az utóbbi években volt mindkettőre már példa, így óvatos 60% túlélési esélyt jósolok neki.


free web stats