NBC újoncok (12) – Hannibal

 
Beküldte: tess 2012 May 14, 1:00-kor a(z) Upfront 2012: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): Gaumont Film Company.

Forgatási helyszín: Ausztrália.

Író: Thomas Harris – könyvírója és Bryan Fuller (Pushing Daisies, Heroes, Wonderfalls, Dead Like Me).

Rendező: David Slade (Awake).

Producerek: Katie O’Connell és Martha De Laurentiis (Hannibal-filmek).

Szereplők: Hugh Dancy (The Big C).

Történet: Dr. Hannibal Lecter-ről, egy pszichiáterről és egy fiatal FBI profilozóról fog szól, aki képes empatizálni a sorozatgyilkosokkal. – Az alapok könyvből származnak, de már meg is filmesítették. A csatorna ennek fényében hamar berendelte sorozatnak.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: 2013 tavasza.

Kanyecc szerint: Abszolút a legvárósabb újoncok között tartom számon. Az, hogy tavasszal érkezik, kicsit riasztó, hiszen az NBC nem igazán szokott jól szerepelni ebben az időszakban. Lásd: az Awake is kihullott a sorból. A készítőgárdában Bryan Fuller, aki többszörösen bizonyított. Miatta nemcsak az NBC, de azért mi is bizakodunk a sikerében. Az pedig, hogy még nem tudni, ki fogja alakítani Hannibal Lecter karakterét kicsit aggaszt, mivel ez egy kulcsfontosságú információ. Így, első ránézésre 80%-ot simán megkapja tőlem. Kb. az Alcatraz-ként tartom számon. A könyvírója és a filmek producere is jelen lesz a stábban. Mi kell még?

tess szerint: Bryan Fuller és a Hannibal legendakör, mi más kellhet még egy fanboynak? Az irdatlan hype faktor már most tuti, mint ahogy a teljes évad is. 13 rész tehát tutira a képernyőre kerül belőle, már csak az a kérdés mikor. Tavaly ugye az Awake járt ebben a cipőben, most meg Hannibal. Reméljük a nézők gyomra könnyen beveszi, mert a minőségre tutira nem lesz panasz. Éppen ezért bőven 100% a túlélési esélye.


free web stats