FOX újoncok (1): The Following (a.k.a. Mastermind)

 
Beküldte: tess 2012 May 14, 16:05-kor a(z) Upfront 2012: Fox témába.

Előző címe: Mastermind.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Warner Bros. Television, Outerbanks Entertainment

Forgatási helyszín: Atlanta

Író: Kevin Williamson (The Vampire Diaries, Hidden Palms, Dawson’s Creek)

Rendező: Marcos Siega (The Vampire Diaries, Dexter, Charlie’s Angel, Fastlane)

Producerek: Kevin Williamson (The Vampire Diaries, Hidden Palms, Dawson’s Creek), Marcos Siega (The Vampire Diaries, Dexter, Charlie’s Angel, Fastlane), Hilton Smith (The River, Hung, Terminator: TSCC, John from Cincinnati)

Szereplők: Kevin Bacon (Bored to Death), Maggie Grace (Lost), James Purefoy (Rome, The Philanthropist, Camelot, Revenge), Shawn Ashmore (X-Men filmek, Smallville), Natalie Zea (Eyes, The Shields, Dirty Sexy Money, Hung, Justified), Valorie Curry (Veronica Mars), Jeananne Goossen (Alcatraz, Falcon Beach), Nico Tortorella (Make It or Break It, The Beautiful Life: TBL), Adan Canto, Billy Brown (Dexter, Lights Out), Melissa Ponzio (Teen Wolf, Army Wives)

Történet: Egy FBI ügynök elkeseredett nyomozást folytat egy sorozatgyilkos ellen, aki cseppet sem kispályás. A megszervezéstől egészen a lebonyolításig mindent a technológia segítségével végez, így majdhogynem lehetetlen a nyomára akadni. Ráadásul képes az USA területén ténykedő csaknem 300 másik sorozatgyilkossal is kapcsolatba lépni, sőt vezetni is őket.

Berendelve: 15 részre

Várható vetítés: Mid-season, elvileg: hétfő!

Kanyecc szerint: Nagyon jól mutat összességében minden! Abszolút 100%-on a várós faktorja, viszont ne feledkezzünk el arról a tényről, hogy a Fox-ról beszélünk. Arról a tévécsatornáról, ami elkaszálta a Terra Novát és az Alcatraz-t, szóval így már csak a túlélési esélye: 60%.

tess mondja: Az alapkoncepció ígéretes, a casting pazar, a készítők meg félistenek és mégis csak mid-season. Ez így nagyon nem lesz jó. Valami itt vagy nagyon sántít Reilly döntésében vagy ennyire gyenge lett a pilot. A FOX mid-season tervei ugye rendre nagyot szoktak ütni és kapnak egy 2. évados berendelést vagy hatalmasat zakóznak. Reméljük nem az utóbbiról lesz szó jelen esetben. Részemről 100% a túlélési esélye, mondjuk sok más alternatívája nincs is a FOX-nak, minthogy a 13 rész adásba kerüljön. Ha meg annyira jól hoz a The Mob Doctor még mindig visszaminősíthetik 6-8 részre a bekérést, bár ez nem az ő asztaluk.


free web stats